Mergi direct la conținut »
Ce fac fetele care vor s-o doboare pe Serena Williams: Halep mânuiește tigaia, Bouchard se îndoapă cu hamburgeri!
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Ce fac fetele care vor s-o doboare pe Serena Williams: Halep mânuiește tigaia, Bouchard se îndoapă cu hamburgeri!

Ce fac fetele care vor s-o doboare pe Serena Williams: Halep mânuiește tigaia, Bouchard se îndoapă cu hamburgeri!

În timp ce Simona Halep, 23 de ani, își ocupă timpul cu reclamele în care le explică românilor cum stă treaba cu ”bucătăreala” mai mult decât cum stă treaba cu forehandul, rivala ei, Eugenie Bouchard (21 de ani), se îndoapă cu mâncare deloc recomandată sportivilor de performanță.

Eugenie Bouchard este extrem de prezentă pe rețelele de socializare. Comoara Canadei s-a fotografiat în fața unui platou cu mâncare de tip fast-food, din care nu lipseau cartofi prăjiți și goi hamburgeri.

”Wondering if I can eat it all” (”Întrebându-mă dacă voi putea mânca totul”) este mesajul postat pe Facebook de cea cu care Halep s-a luptat pentru finala din 2014, de la Wimbledon.

Bouchard și Halep erau văzute drept urmașe demne ale Serenei Williams. Momentan, cele două sunt sunt ieșite de pe trasa corectă a performanței, asta în timp ce Serena a câștigat sâmbătă, la 33 de ani, încă un titlu la Wimbledon.
tigaia

Close
Închide
  Close