MENIU CAUTĂ

Bucuria lui Ștefan Blănaru a făcut înconjurul lumii. Atacantul s-a aplaudat, după ce a marcat / VIDEO

Distribuie

Bucuria lui Ștefan Blănaru a făcut înconjurul lumii. Atacantul s-a aplaudat, după ce a marcat. Nu mai scoatem capul în lume cu rezultatele, dar gesturile din fotbalul românesc încă fac senzație. 

Golul lui Ștefan Blănaru, din Liga a 2-a, dintre Hermannstadt și Luceafărul Oradea, a fost prezentat în jurnalele multor televiziuni de pe glob. Nu atât punctul izbutit, cât momentul de după.

Imediat după ce a marcat de 3-0, Blănaru a ieșit pe poartă și s-a dus, fără încuviințarea arbitrului, în tribună, de unde și-a aplaudat propriul gol! Imaginile cu jucătorul român au devenit virale. ”Este cea mai tare reacție din istorie”, au titrat argentinienii de la Toda Pasion.

Și cei de la Tyc Sports consideră că reușita lui Blanaru merită un loc în istorie. Italienii de la Sky consideră că Blănaru merită, cu siguranță, titlul de ”sărbătoarea anului în fotbal”.

FC Hermannstadt a câștigat cu 4-0 meciul cu Luceafărul Oradea și este foarte aproape de promovarea în Liga I. Blănaru a marcat un gol și în meciul cu FCSB din sferturile Cupei României.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV. Elena Lasconi a aflat dramele din copilăria Monicăi Bârlădeanu. Un tată violent, care-i bătea mama și într-un final s-a sinucis

Citește mai multe despre BUCURIE pe Libertatea.

Comentarii