Fotografii: tribuna.ro/ oradesibiu.ro

AFC HERMANNSTADT – FCSB 3-0

Au marcat: Rusu (11, 62), Blănaru (29)

FC Hermannstadt (4-2-3-1): Căbuz – A. Coman, Pîrvulescu, Ionuț Stoica, Tătar – Danci, Dîlbea – P. Petrescu (68 Lupu), Șt. Blănaru (81 Târnovan), Hergheligiu (85 Neagu) – B. Rusu. Rezerve: Bauman, Crişan, Neagu, Lupu, Târnovan, Boboc, Stancu. Antrenor: Alexandru Pelici.
FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Bălașa, A. Jorge (66 Ianis Stoica), Larie, L. Filip – Ov. Popescu, Nedelcu (46 Gnohere) – Man, Budescu, Fl. Tănase – Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad, Gnohere, Ianis Stoica, Horsia, Cană, Dinu, R. Ion. Antrenor: Nicolae Dică.

Arbitru: Cătălin Popa (Sibiu)

Cartonaș roșu: Ovidiu Popescu (75)

Final de meci. Lecție de fotbal primită de FCSB de la divizionara secundă FC Hermannstadt. Sibienii au avut tot ce le-a lipsit bucureștenilor: determinare, concentrare, inspirație, cursivitate etc. Pentru cine nu a văzut meciul, scorul poate părea șocant, dar șocul va fi și mai mare când vor afla că, de fapt, roș-albaștrii au scăpat ieftin. Doar câteva parade ale lui Bălgrădean și precipitarea gazdelor în anumite momente au făcut ca diferența de scor să nu fie și mai mare.

Minutul 85. Florinel Coman pătrunde în careu, dar șutul său este parat de Căbuz, portarul lui Hermannstadt. Aceasta a fost singura ocazie mare de gol a FCSB-ului în repriza secundă!

Minutul 80. Blănaru irosește o nouă ocazie uriașă de a marca, trimițând în transversală. Mingea ajunge la Lupu, care își încearcă și el norocul. Balonul este scos de pe linia porții de un fundaș al roș-albaștrilor și este cules apoi de Bălgrădean.

Minutul 79. Lupu scapă de marcajul unui fundaș al lui FCSB, care alunecă la mijlocul terenului, și scapă singur spre poarta lui Bălgrădean. Numai că, în loc să paseze unui coechipier, încearcă să-l învingă el pe portarul roș-albaștrilor, dar trimite alături din poziție bună.

Minutul 75. Dezastru complet pentru FCSB. Ovidiu Popescu primește al doilea cartonaș galben și este eliminat, după ce faultează un adversar în marginea propriului careu.

Minutul 69. Hermannstadt reușește să creeze pericol la poarta lui FCSB la aproape fiecare fază. Ionuț Stoica, fundașul sibienilor, trimite cu capul în bară, după un corner.

Minutul 62. Gooooool Hermannstadt! In-cre-di-bil! Bogdan Rusu reușește dubla, cu o lovitură de cap la colțul scurt, în urma unui corner. Apărarea roș-albaștrilor este de tot râsul.

FC Hermannstadt - FCSB 3-0, în sferturile Cupei României 2018. Pare greu de crezut, dar roș-albaștrii au scăpat ieftin! | FOTO&VIDEO

Minutul 56. Nu s-a schimbat nimic, în comparație cu startul primei reprize. Tot Hermannstadt este echipa mai periculoasă. După un un-doi de efect cu un coechipier, prin care a făcut șah-mat apărarea lui FCSB, Tătar a șutat plasat din marginea careului, dar Bălgrădean a plonjat la timp, reușind să respingă.

A început repriza secundă. În încercarea de a răsturna scorul, Nicolae Dică l-a aruncat în luptă de Gnohere, în locul lui Nedelcu. Sibienii nu au făcut nici o schimbare.

Pauză. S-a încheiat prima repriză, una de poveste pentru gazde și de coșmar pentru oaspeți. Avantajul de două goluri pentru Hermannstadt este mai mult decât meritat și, deși pare greu de crezut, se poate spune că FCSB a scăpat ieftin. Trupa lui Nicolae Dică a părut surprinsă, ca să nu spunem șocată de avântul sibienilor, lipsită de inspirație pe faza ofensivă și de-a dreptul penibilă în apărare.

Minutul 40. Ocazie mare irosită de FCSB! Florinel Coman intră în careul și îl lobează pe Căbuz, dar mingea trece pe lângă bara porții lui Hermannstadt. 

Minutul 32. Arbitrul Cătălin Popa (Pitești) acordă inițial penalty pentru FCSB, după ce un jucător al gazdelor atinge mingea cu mâna în careu. Florin Tănase se pregătea să execute, dar centralul se răzgândește și anulează decizia, la indicația arbitrului asistent, care l-a informat că mingea fusese atinsă cu mâna, înainte, de Filip, mijlocașul roș-albaștrilor. Penalty-ul acordat gazdelor. s-a transformat așadar în lovitură liberă pentru gazde.

Minutul 29. Gooool Hermannstadt! Ștefan Blănaru este lansat pe centru, pătrunde în careul și înscris simplu, cu un șut pe sub Bălgrădean. Larie și Artur Jorge au fost depășiți prea ușor, totuși. De remarcat că Bălașa ratase o șansă bună pentru FCSB cu câteva zeci de secunde înainte, când a trimis pe lângă poartă cu capul, în urma unui corner.

Minutul 21. Au trecut zece minute de la golul marcat de Rusu, dar FCSB nu a reușit să creeze faze cu adevărat periculoase la poarta lui Căbuz.

Minutul 11. Gooool Hermannstadt! Rusu profită de greșeala lui Bălașa, care ratează stopul, preia, intră în careu, îl driblează din corp pe Larie și îl învinge pe Bălgrădean cu un șut la colțul lung. Reușita premiază jocul curajos făcut de sibieni până acum.

Minutul 7. Două face fierbinți în careul lui Bălgrădean. Mai întâi, Petrescu pătrunde frontal și, chiar dacă era flancat de un adversar, a reușit să lobeze mingea, deviată însă de portarul lui FCSB în corner. Câteva secunde mai târziu, Tătar se descotoresește de Man în lateralul careului mare și șutează violent din unghi, dar Bălgrădean parează.

Minutul 5. Gazdele au început curajos, cu Petrescu șarjând pe flancul drept al ofensivei. Centrările acestuia în careul debutantului Bălgrădean nu au ajuns la destinație. În replică, Budescu a executat destul de bine o lovitură liberă din apropierea colțului terenului, dar apărarea sibienilor a reușit să îndepărteze pericolul.

A început meciul.

Stadionul este aproape plin. 8.000 de oameni în zonele care sunt în funcțiune. Mai multe sectoare ale ”Muncipalului” sunt închise din rațiuni de siguranță. Accesul s-a făcut în baza biletelor de ieri, chiar și rupte, iar pentru restul locurilor libere accesul s-a făcut gratuit.

ACTUALIZARE 13.20. Echipele au ieșit la încălzire. Terenul nu mai e înghețat, ci noroios. Circa 5.000 de oameni sunt la stadion.

ACTUALIZARE 1 martie, 12.20. S-au deschis porțile arenei. Sibienii au plătit 50.000 de euro degeaba pe instalația de nocturnă.

ACTUALIZARE 1 martie, 12:10. Arbitrul Cătălin Popa a inspectat suprafața de joc și a anunțat ambele formații că meciul se va putea disputa, de la ora 14:00.

”Suntem o echipă din Liga 2, care provine din Liga 4. Nu avem stadion la standarde actuale, așa că a trebuit să ne organizăm din timp, mai ales că s-a dorit disputarea acestui meci în nocturnă. Am adus o instalație din Italia, care a generat niște costuri, astfel că dacă s-ar fi amânat partida la o altă dată ne-ar fi fost imposibil să mai închiriem nocturna. Așa, dacă s-ar fi jucat pe lumină, nu mai era nicio problemă, puteau amâna și două săptămâni. Și iată că, până la urmă, tot pe lumină se joacă”, a spus președintele sibian Teodor Birț, într-o intervenție telefonică la ”Digi Sport Matinal”.

ACTUALIZARE. La ora 10.00, operațiunea de ”degivrare” a gazonului s-a finalizat și terenul este complet curățat de gheață și de zăpadă. În aceste condițiim meciul se va disputa conform reprogramării, respectiv de la ora 14.00.

Toți suporterii care au fost prezenți în tribune miercuri seară la meciul amânat de către arbitri, vor avea accesul asigurat la partida de joi. Trebuie să aibă asupra lor biletul. Președintele lui FC Hermannstadt, Teodor Birț a explicat miercuri cum se va face accesul pe stadion pentru meciul de joi de la ora 14.00. Rugăm suporterii să vină din nou mâine la stadion în măsura în care pot. (..) Dacă au păstrat tichetele, pot să intre fără nici o problemă. Acest public merită toată considerația. Din suflet le mulțumim. Sunt impresionat de atașamentul lor, a spus oficialul sibian.

Cei peste 12.000 de spectatori nu l-au impresionat pe centralul partidei dintre FC Hermannstadt – FCSB. Piteșteanu Cătălin Popa a decis după o oră de așteptare că meciul nu se poate disputa, din cauză că gazonul era înghețat. Oamenii au început să huiduie și să fluiere și au plecat dezamăgiți acasă.

Teodor Birț, președintele de la FC Hermannstadt, e șeful piețelor din Sibiu. Eugen Huțu a fost primul. Suporterii sibieni îl fac praf

FC Hermannstadt - FCSB 3-0, în sferturile Cupei României 2018. Pare greu de crezut, dar roș-albaștrii au scăpat ieftin! | FOTO&VIDEO

ACTUALIZARE 1 martie. Partida FC Hermannstadt – FCSB, din sferturile de finală ale Cupei României, se va disputa, joi, de la ora 14.00

Echipele probabile:

FC Hermannstadt: Cabuz – Coman, Crişan, Stoica, Stancu – Tătar, Boboc, Dâlbea – Blănaru, Curtean, Rusu
FCSB: Bălgrădean – Jorge, Larie, Bălaşa, Filip – Popescu, Nedelcu – Man, Fl. Tănase, Budescu – Fl. Coman.

ACTUALIZARE 1 martie, ora 10.00. Așa arată gazonul stadionului Muncipal de ”Sub Arini”.

ACTUALIZARE 28 februarie: Meciul s-a amânat pentru mâine, la ora 14.00. S-a discutat și despre ora 16.00, dar s-a ales varianta 14.00. Cluburile s-au înțeles.

ACTUALIZARE 28 februarie: Cei de la AFC Hermannstadt au anunțat că meciul a fost reprogramat la o dată care nu există! Ardelenii și-au anunțat faanii că jocul va avea loc pe 29 februarie. 

 

 

FC Hermannstadt - FCSB 3-0, în sferturile Cupei României 2018. Pare greu de crezut, dar roș-albaștrii au scăpat ieftin! | FOTO&VIDEO

ACTUALIZARE 28 februarie: Filipe Teixeira a răbufnit după ce a văzut imaginile de la Sibiu. 

FC Hermannstadt - FCSB 3-0, în sferturile Cupei României 2018. Pare greu de crezut, dar roș-albaștrii au scăpat ieftin! | FOTO&VIDEO

ACTUALIZARE 28 februarie: S-au trezit și „adormiții” de la FRF, care dacă amânau din start jocul, cum au procedat cu toate celelalte, din Cupa României, din Liga 2 și Liga 3 (LPF a amânat Liga 1). După circul de la Sibiu a dat și FRF un comunicat în care a vorbit despre „integritatea fotbaliștilor”. Iată comunicatul: 

Programat miercuri, de la ora 18:30, la Sibiu, jocul din sferturile Cupei României a fost reprogramat joi, 1 martie, de la ora 14:00.

La ora de start a meciului, brigada de arbitri condusă de ”centralul” Cătălin Popa a constatat că partida nu se putea disputa din cauză că anumite zone din suprafața de joc puteau pune în pericol integritatea jucătorilor, concluzie la care a ajuns și după o oră, așa cum prevede regulamentul.

Astfel, cele două cluburi au agreat ca meciul să fie reprogramat a doua zi, joi, 1 martie, cu începere de la ora 14:00.

ACTUALIZARE 28 februarie. Gigi Becali consideră că totul e rodul urii lui Burleanu față de el.

„Pot să fac eu ceva?! Stau 24 de ore și gata. E bătaie de joc! Nu știu ce să mai zic. Ce mare lucru era dacă se amâna? Păi, s-au amânat Ligile 2, 3, chiar și Liga 1. Numai la noi nu se poate. La Craiova s-a putut (n.r. Craiova – Dinamo din Cupă a fost amânat). Ce rost are să mă enervez? Nu mai contează.

Nu am ce motive să accept. Dușmănia omului (n.r. Burleanu) e fără margini. Acest om își permite să-și bată joc de Steaua. E clar, ce să mai! Singura echipă căreia nu i-a fost amânată partida a fost Steaua. Toți au reușit să amâne meciul.

I-am zis lui MM să joace în orice condiții. Asta este, să terminăm o dată acest circ. Burleanu vrea să fie stăpânul fotbalului, nu acceptă nimic din partea cluburilor. Nu îmi poate fi frică de el. Eu râd când îl văd, când văd ce mimică are. El mai zice că e și bărbat.

Pentru oamenii ăia din tribună vreau să joc, dar cei de la FRF vor batjocură. Dau acum telefon la echipă să se joace. Dar ei vor vrea să ne mai țină 24 de ore”, a zis Gigi Becali la Pro X.

 FC Hermannstadt - FCSB 3-0, în sferturile Cupei României 2018. Pare greu de crezut, dar roș-albaștrii au scăpat ieftin! | FOTO&VIDEO
ACTUALIZARE 28 februarie: S-ar putea juca mâine, de la ora 14.00.

ACTUALIZARE 28 februarie: Arbitrul Cătălin Popa a amânat meciul cu o oră. E posibil să fie amânat chiar cu 24 de ore! Gazdele se chinuie să spargă gheața de pe teren. Sunt -8 grade, ninge, dar gazdele insistă să se joace, pentru că nu mai au bani să mai închirieze o dată nocturna!

„E o nouă bătaie de joc, stăm o oră degeaba. Am cheltuit 35.000 de euro cu deplasarea. Vedeţi oamenii aceştia care au venit să vadă echipa oraşului lor împotriva Stelei. O să stăm probabil până mâine, iar condiţiile atmosferice nu se vor îmbunătăţi.

Să vedem dacă atunci Burleanu şi Felix Grigore vor găsi o soluţie miraculoasă pentru amânarea meciului, aşa cum era normal de prima oară. Am ajuns bătaia de joc a unor oameni care nu au respect pentru noi şi pentru performanţele noastre.

Noi am cerut amânarea, dar am vorbit singuri. Să sperăm că asta e picătura care umple paharul şi echipa lui Lupescu să vină la conducerea fotbalului românesc şi să pună lucrurile în ordine”, a răbufnit Mihai Stoica.

„Noi vrem să jucăm, nu am făcut nicio presiune să nu se joace. Noi nu vrem să cheltuim aiurea. Ne-a venit charterul și trebuie să stăm încă o zi! Ne confruntăm cu o situație stupidă. Așteptăm o oră, cum zice regulamentul, dar după o oră temperatura va scădea”, a replicat Mihai Stoica.

Teodor Birț, șeful de la Hermannstadt, a oferit o explicație halucinată. ”Nu e gheață, e zăpadă înghețată. Terenul e moale. FCSB nu vrea să joace meciul sub nicio formă! Trebuiau să ne spună să curățăm terenul acum două ore, când au venit arbitrii la stadion. Nu când trebuia să înceapă meciul și s-au strâns 15.000 de oameni”.

///

Echipele de start

Hermannstadt (4-2-3-1): Căbuz – A. Coman, Pîrvulescu, Ionuţ Stoica, Tătar – Danci, Dîlbea – Petrescu, Blănaru, Hergheligiu – Rusu

Rezerve: Bauman, Crişan, Neagu, Lupu, Târnovan, Boboc, Stancu

Antrenor: Alexandru Pelici

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Bălașa, A. Jorge, Larie, Filip – Ov. Popescu, Nedelcu – Man, Budescu, Fl. Tănase – Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad, Gnohere, Ianis Stoica, Horsia, Cană, Dinu, R. Ion

 Antrenor: Nicolae Dică
ACTUALIZARE 28 februarie: Răzvan Burleanu a oferit o explicație halucinantă referitoare la decizia de a se juca acest meci, deși toate celelalte au fost anulate.
„La Sibiu avem cod galben şi nu cod portocaliu, cum e situaţia la Craiova. Asta s-a întâmplat şi la Mediaş, aseară. A fost galben, nu portocaliu şi de aceea s-a putut juca”, a explicat Burleanu.
ACTUALIZARE 28 februarie: Se știe echipa de start a lui Nicolae Dică. În poartă va apăra, în premieră, Cristi Bălgrădean. În formula de start și-a făcut loc și portughezul Artur Jorge. Nu lipsește, în ciuda terenului greu, Budescu. Lucian Filip va fi fundaș stânga.

FC Hermannstadt - FCSB 3-0, în sferturile Cupei României 2018. Pare greu de crezut, dar roș-albaștrii au scăpat ieftin! | FOTO&VIDEO

ACTUALIZARE 28 februarie. Peste 100 de jandarmi din Sibiu și Brașov vor oferi mărțișoare în această după-amiază tuturor doamnelor și domnișoarelor care vor urmări meciul dintre FC Hermannstadt și FCSB, de pe Stadionul Municipal. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 16:30.

ACTUALIZARE 28 februarie. Pentru deplasarea de la Sibiu, Nicolae Dică a lăsat acasă 7 jucători: pe Junior Morais, Momcilovic, Romario Benzar, Bogdan Planic, Mihai Pintilii, Filipe Teixeira, Cristi Tănase și Denis Alibec. De precizat însă că ultimii doi sunt indisponibili. Cristi Tănase a ieșit accidentat în duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe, câștigat de roș-albatri cu 2-0, în timp ce Alibec este pe ultima sută de metri în procesul de recuperare după accidentarea suferită în prima etapă, la Mediaș.

În lotul vicecampioanei și-au făcut însă loc mai mulți tineri jucători de la echipa a doua. Este vorba despre Ianis Stoica, Robert Ion, Ștefan Cana, Ovidiu Horsia și Alexandru Dinu. Pe lângă aceștia, Dică are și jucători importanți ca Budescu, Gnohere, Man, Fl. Tănase sau Nedelcu, dar și pe ultimul sosit, Bălgrădean.

ACTUALIZARE 28 februarie. Președintele clubului sibian, Teodor Birț, a comentat pentru oradesibiu.ro declarațiile oficialilor de la FCSB, care au spus că sunt dispuși să piardă la masa verde, adică să nu intre pe teren, dacă terenul de joc nu este în condiții bune. Oficialul lui FC Hermannstadt spune nici nu se pune problema ca partida programată miercuri de la 18.30 pe stadionul Municipal, cu FCSB, în Cupa României, să nu se dispute. Teodor Birț a fost contactat de gruparea patronată de Gigi Becali în legătură cu acest aspect. Noi nu suntem de accord să amânăm meciul. Terenul o să se prezinte în condiții conforme cu vremea și o să se poată juca, a spus Birț. Doar arbitrul este cel care poate decide ca partida să nu se dispute.

Suprafaţa de joc de pe Stadionul Municipal din Sibiu este îngheţată, iar zăpada nu lipseşte de pe gazonul care nu dispune de instalaţie de încălzire.

2018_02_26_4_foto-s-a-aprins-nocturna_49385Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

ACTUALIZARE 28 februarie: Sibienii fac tot posibilul ca meciul Hermannstadt – FCSB, din sferturile de finală ale Cupei României, programat miercuri, de la ora 18:30, să se dispute fără probleme.

Pentru ca suprafaţa de joc de pe Municipal să se prezinte în condiţii acceptabile la ora partidei, gazdele au decis ca zăpada să nu fie dată la o parte marţi, în timp ce jucătorii lui Alexandru Pelici s-au antrenat pe un teren sintetic.

ACTUALIZARE 27 februarie: Patronul FCSB, Gigi Becali, a șocat, declarând că ar fi vrut ca echipa sa să nu se prezinte la Sibiu, la meciul de Cupă cu FC Hermannstadt! „L-am întrebat pe Argăseală ce se întâmplă dacă nu mergem la meci şi pierdem cu 3-0. Mi-a zis că riscăm să avem probleme, să se spună că desconsiderăm competiţia. În plus, Burleanu e duşmănos şi controlează comisiile de la FRF. Poate ne depuncta, la răutatea pe care o are. Am vrut să mergem cu copiii. Am zis să se ducă să joace. Ştiu că joacă titularii”, a declarat Gigi Becali, citat de gsp.ro.

Instalaţia mobilă de nocturnă închiriată de FC Hermannstadt de la o firmă italiană cu, se spune, 30.000 de euro pentru meciul din sferturile Cupei României cu FCSB a luminat în premieră Stadionul „Municipal” duminică seara, când au fost făcute primele probe.

Pregătirile pentru meciul de la Sibiu, dintre FC Hermannstadt şi vicecampioana FCSB, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, au intrat în linie dreaptă. După ce, săptămâna trecută, au fost ridicate cele patru schele pe care este instalată nocturna şi au fost montate ledurile, duminică seara lumina s-a aprins pentru prima dată pe arena din Parcul Sub Arini în istoria de 91 de ani a acestuia, scrie tribuna.ro.

FC Hermannstadt – FCSB, în sferturille Cupei României 2018 la fotbal (miercuri, ora 18.30). Marți seară, sibienii fac antrenament în nocturnă

Probele au continuat şi în cursul zilei de luni, iar marţi seara este de aşteptat ca jucătorii lui Alex Pelici să poată face un antrenament în nocturnă, pentru ca, miercuri, 28 februarie, de la ora 18:30, pe „Municipal” să se desfăşoare jocul dintre echipa sibiană, locul doi în Liga 2, şi „roş-albaştri”.

2018_02_26_4_foto-s-a-aprins-nocturna_49385Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Gigi Becali a reacţionat după ce a aflat că Federaţia Română de Fotbal a refuzat să amâne partida din „sferturile” Cupei României dintre Hermannstadt-FCSB. Patronul roş-albaştrilor susţine că echipa sa a solicitat să nu se joace meciul din cauza condiţiilor meteo. Gazonul stadionul din Sibiu este acoperit cu zăpadă, iar INSM a prelungit codul galben de ger, în judeţ, până pe data de 1 martie.

„L-am întrebat pe Argăseală ce se întâmplă dacă nu mergem la meci și pierdem cu 3-0. Mi-a zis că riscăm să avem probleme, să se spună că desconsiderăm competiția. În plus, Burleanu e dușmănos și controlează comisiile de la FRF. Poate ne depuncta, la răutatea pe care o are. Am vrut să mergem cu copiii”, a declarat patronul FCSB pentru gsp.ro.

Gigi Becali: ”Burleanu e dușmănos și controlează comisiile de la FRF. Poate ne depuncta dacă nu ne prezentam”

„Am zis să se ducă să joace. Știu că joacă titularii. Dică a decis să joace cu oamenii de bază, că avem timp de refacere până la meciul din Liga 1. Le-am zis să nu riscăm să jucăm dacă e vreme urâtă. Nu știu exact dacă vor juca. Să hotărască atunci!”, a mai spus Becali.

Cele 8.000 de bilete au fost deja epuizate. Prețurile acestor bilete – 30 de lei la peluze, 50 de lei la tribuna întâi și 70 la tribuna zero.

A fost coadă la bilete, iar o persoană a putut cumpăra doar 4, a notat Ora de Sibiu. De asemenea, s-a făcut speculă intens, pe site-urile de profil.

FC Hermannstadt - FCSB 3-0, în sferturile Cupei României 2018. Pare greu de crezut, dar roș-albaștrii au scăpat ieftin! | FOTO&VIDEO

Conform mesageruldesibiu.ro, partida de fotbal de mâine impune în zona adiacentă anumite restricții de trafic în intervalul orar 16,00 – 22,00, astfel:

  • strada Școala de Înot – sectorul cuprins între străzile Rennes – Nicolaus Olahus;
  • strada Rennes – sectorul cuprins între străzile Zaharia Boiu și Bulevardul Victoriei;
  • strada Octavian Goga – sectorul cuprins între străzile Dimitrie Anghel și Nicolaus Olahus;
  • strada Nicolaus Olahus – complet (Calea Dumbrăvii – Școala de Înot);
  • strada Dimitrie Anghel – complet (Calea Dumbrăvii – Octavian Goga).

În zonă, accesul auto va fi permis doar riveranilor și autovehiculelor destinate transportului public de persoane (taxi, autocare de turiști, autocare de suporteri).

Citiți și Cupa României, sferturi de finală. Când joacă FCSB și Dinamo. O partidă a fost amânată. AZI, Gaz Metan – Astra

Urmărește-ne pe Google News
CV-ul de deputat al lui Daniel Ghiță, între fals și haz. Ce a pus la aptitudini fostul luptător
PARTENERI - GSP.RO
CV-ul de deputat al lui Daniel Ghiță, între fals și haz. Ce a pus la aptitudini fostul luptător
Prinsă în pădure cu amantul! O celebră prezentatoare de la noi și-a spulberat căsnicia
Playtech.ro
Prinsă în pădure cu amantul! O celebră prezentatoare de la noi și-a spulberat căsnicia
Reacţia Auchan în cazul tinerei filmate când înţeapă mai multe prezervative apoi le pune la loc pe raft, într-un supermarket
Observatornews.ro
Reacţia Auchan în cazul tinerei filmate când înţeapă mai multe prezervative apoi le pune la loc pe raft, într-un supermarket
Horoscop 25 ianuarie 2022. Peștii țin foarte mult la un plan și se apropie cu teamă de persoanele care i-ar putea influența
HOROSCOP
Horoscop 25 ianuarie 2022. Peștii țin foarte mult la un plan și se apropie cu teamă de persoanele care i-ar putea influența
Ce s-a întâmplat în Rusia după ce Putin a trimis armata la granița cu Ucraina. Probleme uriașe
Știrileprotv.ro
Ce s-a întâmplat în Rusia după ce Putin a trimis armata la granița cu Ucraina. Probleme uriașe
Cum a reacţionat Reghecampf când a auzit zvonurile despre presupusul amant al Anamariei Prodan: ”Venea la noi acasă”
Telekomsport
Cum a reacţionat Reghecampf când a auzit zvonurile despre presupusul amant al Anamariei Prodan: ”Venea la noi acasă”
Beneficiile unui abonament de sănătate pentru tine și familia ta
PUBLICITATE
Beneficiile unui abonament de sănătate pentru tine și familia ta