MENIU CAUTĂ

Campionii mondiali au ajuns la Paris! Paradă pe Champs-Elysees | GALERIE FOTO&VIDEO

Distribuie

Campionii mondiali au ajuns la Paris și defilează pe Champs-Elysees, cu trofeul cucerit în Rusia. Sute de mii de oameni au ieșit pe străzi să fie alături de fotbaliștii lui Didier Deschamps. Echipa Franței, care a câștigat Campionatul Mondial de fotbal din Rusia 2018, după o finală splendidă cu Croația, a ajuns acasă marți, la o zi după ce a devenit campioană mondială. 

 

 

Franța a devenit pentru a doua oară în istorie campioană mondială, iar la Paris s-a declanșat nebunia. Sute de mii de oameni participă, la Paris, la defilarea campionilor mondiali, pe Champs-Elysees.

Lloris a arătat trofeul de pe scara avionului

Avionul cu campionii mondiali a aterizat în urmă cu puțin timp la Paris. Campionii mondiali vor prezenta trofeul fanilor la Champs-Elysees. Se așteaptă peste 2 milioane de oameni.

 

Primul care a coborât din avion, cu trofeul în brațe, aa fost căpitanul Hugo Lloris. Angajații aeroportului „Roissy” au fost primii care au ținut să le facă o primire spectaculoasă, cu stegulețe.


Citește și: Audierile la DNA, absențe motivate. Cât a chiulit Dragnea de la serviciul public și cum a transformat Parlamentul în Partid

Citește mai multe despre campioana mondială, Franța, Paris și sarbatoare pe Libertatea.

Comentarii