Mergi direct la conținut »
Ce audiențe a făcut PRO TV cu gala Dynamite Fighting Show. A fost debutul lui Cătălin Moroșanu ca promotor
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Ce audiențe a făcut PRO TV cu gala Dynamite Fighting Show. A fost debutul lui Cătălin Moroșanu ca promotor

Ce audiențe a făcut PRO TV cu gala Dynamite Fighting Show. A fost debutul lui Cătălin Moroșanu ca promotor

Ce audiențe a făcut PRO TV cu gala Dynamite Fighting Show. A fost debutul lui Cătălin Moroșanu ca promotor.

De Daniel Conțescu,

Dynamite Fighting Show a fost lider de audiență, înregistrând un rating de 7.3 puncte și 29% share cu prima gală organizată joi seară în Sala Polivalentă din Capitală și transmisă în direct de Pro TV.

Cu aproximativ 4.300 de spectatori în tribune, una dintre cele mai bune prezențe la o gală de arte marțiale din România, gala Dynamite, în care Cătălin Moroșanu l-a altoit pe Freddy Kemayo, a fost lider și în ceea ce privește televiziunea.

Conform cifrelor oficiale, Pro TV a fost cea mai urmărită televiziune din România aseară, pe segmentul orar 23:24 – 00:05 cu gala Dynamite Fighting Show, înregistrând un rating de 7.3 și share 29% pentru publicul comercial (18-49). Practic, la unul din trei televizoare din segmentul comercial (Urban 18-49) se urmărea gala Dynamite Fighting Show.
Totodată, în minutul de aur, ratingul pe segmentul urban 18-49 a fost de 9.1, înregistrând un share de 40,2.

“Este o onoare și o mândrie pentru noi faptul că am reușit să înregistrăm cifre atât de bune pe televiziune, iar asta nu face decât să ne motiveze pe mine și echipa mea să continuăm să muncim pentru a ajunge la nivelul pe care tot publicul și-l dorește. Aș vrea pe această cale să le mulțumesc partenerilor care au fost alături de noi în acest început de aventură”, a declarat Cătălin Moroșanu la finalul evenimentului în care și-a făcut debutul de promotor.

Close
Închide
  Close