Mergi direct la conținut »
Ce avere are Ilie Năstase. Este legat financiar de o fostă nevastă, Amalia
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Ce avere are Ilie Năstase. Este legat financiar de o fostă nevastă, Amalia

Ce avere are Ilie Năstase. Este legat financiar de o fostă nevastă, Amalia

A divorțat, dar ține legătura cu fostele neveste. Așa se rezumă viața amoroasă a lui Ilie Năstase, 72 de ani, care în toamnă va dansa la a cincea nuntă la care va fi mire.

De Daniel Conțescu,

Fostul mare jucător de tenis, intrat în istorie ca primul lider ATP, se pregătește de alegerile europarlamentare, de pe 26 mai, și de nunta cu actuala parteneră, Ioana, de pe 17 august, de la Constanța.

”Nasty” și-a depus declarația de avere, în perspectiva cursei pentru un post în Parlamentul European din partea PUNR.

În acte apare, Năstase cu o datorie de 2,2 milioane de euro către Amalia Năstase, femeia de care a divorțat ca s-o ducă la altar pe Brigitte Sfăt.

Fără venituri de la Armată

Pe Amalia, care se pregătește mutarea în SUA, Năstase a introdus-o în lumea mare a afacerilor, facilitându-i să obțină un post de reprezentant în România pentru o cunoscută firmă de echipament sportiv, Adidas, cu care Ilie are contract din perioada în care era jucător activ.

Totodată, în declaraţia de avere a lui Ilie Năstese nu apare vreun venit din partea Armatei, știindu-se că este general în rezervă, consemnează portalul cu profil financiar supervizor.ro.

Colegul de partid al lui Ilie Năstase, Anghel Iordănescu, alt general de Armată, trăieşte de pe urma afacerilor. Anul trecut, a încasat suma de 240.000 euro dintr-un contract de închiriere.

Și la Tata Puiu, tot nimic despre eventuale venituri venite de la Ministerul Apărării.

Declarație de avere Ilie Năstase

Declarație de avere Anghel Iordănescu

 

Close
Închide
  Close