MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2018 17:52

Ce diagnostic are Mihaela Buzărnescu. ”A suferit o leziune de ligament anterior. Două săptămâni de inactivitate”

Distribuie

Ce diagnostic are Mihaela Buzărnescu. Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei de fotbal a României, crede că jucătoarea de tenis a suferit o leziune de ligament anterior, iar perioada de inactivitate ar fi de aproximativ două săptămâni.

„Am văzut și eu imaginile cu Mihaela. Se pare că e leziune de ligament anterior. Așa presupun după ultima mișcare făcută cu glezna. Asta înseamnă că va sta departe de teren două săptămâni. Nu pare ceva grav. E expresia voinței această fată. Nu cred că e vorba de o accidentare gravă.

În funcție de investigațiile de azi se va stabili un diagnostic corect. Ruperea fibrelor reprezintă o durere atroce. Asta explică urletele ei de aseară. Eu încă n-am apucat să vorbesc cu ea. Ea a venit la mine la cabinet când avea probleme cu umărul și cu genunchi. Îi știu problemele”, a declarat Pompiliu Popescu la Digi Sport.

'Pompi' o consultă Mihaela Buzărnescu de fiecare dată când vine în țară.

În cazul în care va lipsi două săptămâni, Mihaela va rata turneele de la Cincinnati și New Haven, dar va putea evolua la US Open (27 august – 9 septembrie).

Mihaela Buzărnescu – Elina Svitolina, în turul II de la Montreal. Miki a abandonat, după o accidentare gravă / VIDEO

ACTUALIZARE / De ce s-a accidentat Mihaela Buzărnescu. Tatăl sportivei și un medic confirmă teoria lansată de 'Libertatea'.

Fanii dau vina pe arbitra de scaun pentru accidentarea Mihaelei Buzărnescu. Mesajul Elinei Svitolina.


Citește și: EXCLUSIV/ Verdict groaznic al legiștilor: pacienta a murit de foame, singură și speriată în bălăriile din curtea spitalului Primăriei Capitalei

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Maria Ciobanu e conștientă că i s-a degradat vocea. „Ăsta e cursul vieții”
Comentarii