Mergi direct la conținut »
Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la Guizhou Zhicheng. ”Bursucul” a retrogradat matematic. Femeia patron a decis
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la Guizhou Zhicheng. ”Bursucul” a retrogradat matematic. Femeia patron a decis

Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la Guizhou Zhicheng. ”Bursucul” a retrogradat matematic. Femeia patron a decis

Chinezii au decis soarta lui Dan Petrescu, după ce echipa a retrogradat matematic. Antrenorul român va mai lucra în Asia doar pentru ultimele două etape ale sezonului.

Plătit cu 5.000.000 de euro, Petrescu nu a reuşit să salveze echipa de la retrogradare. Chinezii de la Guizhou Zhiceng, care sunt conduși de o femeie, vor să reducă grila de salarii, după ce în ultimul an şi jumătate investiseră masiv în lot.

Dacă ar fi reuşit să menţină echipa în prima ligă, Petrescu ar fi încasat un bonus de 3.000.000 de euro.

Campion cu CFR Cluj în sezonul trecut, antrenorul de 50 de ani ar putea reveni în Gruia. Varianta nu pare, cel puțin în acest moment, de actualitate.

„În ceea ce îl priveşte pe Dan Petrescu, el e apreciat foarte mult pentru performanţa realizată aici, dar în acest moment antrenorul nostru este Antonio Conceicao. El are contract până în vară. Chiar ieri am avut o discuţie cu o parte din acţionarii clubului şi dacă lucrurile continuă pe aceeaşi linie chiar ne gândim la prelungirea contractului cu Antonio Conceicao pentru încă un sezon” – a anunţat Daniel Stanciu, la Digi Sport.

Close
Închide
  Close