Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cu cine negociază Dan Petrescu. Echipa chineză Guizhou Hengfeng este condusă de o femeie sexy de 28 de ani | GALERIE FOTO

Cu cine negociază Dan Petrescu. Echipa chineză Guizhou Hengfeng este condusă de o femeie sexy de 28 de ani | GALERIE FOTO

Cu cine negociază Dan Petrescu. Echipa chineză Guizhou Hengfeng este condusă de o femeie sexy de 28 de ani, până în 2015 editor de reviste de modă. Aceasta se numește Wen Xiaoting și este fiica președintelui Zhicheng Enterprise Group Investment, acționar majoritar. Ea a absolvit Universitatea pentru Arte Creative din Anglia.

Wen Xiaoting a fost numită președinta clubului  Guizhou Hengfeng în decembrie 2015, iar sub comanda ei echipa a promovat în Super League.

Wen Xiaoting privește fotbalul prin prisma pasiunii sale, moda: ”Promovarea unei echipe de fotbal este similară cu cea a unui brand de modă, în sensul că ambele trebuie să fie cunoscute și acceptate de piață. Acest lucru se poate realiza prin ambalarea întregii operațiuni”, a declarat Wen Xiaoting, în China Daily.

”Am petrecut ani de zile în Marea Britanie și am învățat cultura fotbalului în țara respectivă ”, a mai explicat Wen Xiaoting.

Femeia plină de energie vrea să construiască o echipă unită, nu-i plac vedetele, și are grijă de banii tatălui ei: ”Guizhou nu cheltuie orbește. Nu există un superstar în echipa noastră. Salariile membrilor clubului sunt similare cu cele ale altor cluburi din China. Cel mai mare salariu anual fiind de câteva milioane de yuani. Nu am plătit zeci de milioane de yuani pentru a angaja jucători ca alții”. Un milion de yuani înseamnă circa 135.000 de euro.

”În China, deținerea unui club de fotbal este mai mult o activitate de hobby și nonprofit decât de afaceri. Multe cluburi din China există datorită entuziasmului suporterilor”, a mai spus ea.

Recent, Wen Xiaoting a semnat un parteneriat cu AC Milan. Echipa Guizhou Hengfeng, antrenată de spaniolul Gregorio Manzano, se află pe ultimul loc în campionatul Chinei, cu patru puncte, după 11 etape.

Dan Petrescu și-a reziliat contractul cu CFR Cluj! 


Citește și: REPORTAJ/ Cartoful timpuriu din Călărași de Dolj a ajuns deja pe mesele europenilor. ”Producția noastră e mai mult decât bio, că băgăm bălegar”

Close
Închide
  Close