După ce CSA Steaua a pierdut calificarea la barajul de promovare pentru Liga 3, tot mai multe voci au discutat despre posibilitatea desființării susținute din bugetul MApN, care deși a avut bani cam cât multe dintre divizionarele secunde (150.000 de euro), n-a reușit să promoveze dintr-un fotbal amator spre ligile naționale.

Chiar și unul dintre jucătorii din echipa lui Ion Ion a anunțat că e nedumerit în privința viitorului. „Sunt curios ce se va întâmpla. Nu știm nimic”, a spus Marius Bâtfoi, la finalul meciului CSA Steaua – Academia Rapid, scor 0-2.

Cristian Petrea, comandantul clubului CSA Steaua, le-a dat asigurări fanilor că CSA Steaua nu va muri după un singur sezon de existență.

Ce se întâmplă cu proiectul CSA Steaua? „Vom lua măsurile necesare!”

Petrea a anunțat că „vom analiza”, „vom lua măsurile necesare”, dar n-a spus nimic concret.

„Vom continua proiectul de la Steaua, indiferent de liga în care vom juca. Dacă vom juca în liga a 4-a, vom avea obiectiv promovarea în liga a 3-a. Dacă vom juca în liga a 3-a, vom avea obiectiv promovarea în liga a 2-a. În aceste zile vom analiza ce am făcut în anul competițional care a trecut, ce a fost bine, ce a fost rău.

Apoi, vom lua măsurile necesare pentru a maximiza lucrurile bune. Ne dorim să continuăm în aceeași formulă de management. Vrem ca Marius Lăcătuș să continue la Steaua. Nu am apucat să vorbesc după meciul cu Rapid cu el, dar știe foarte bine care sunt intențiile noastre. Fanii trebuie să știe că proiectul merge mai departe”, a declarat Petrea pentru fanatik.ro.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

Duckadam: „Această echipă a fost înființată doar pentru a justifica reconstruirea stadionului Ghencea!”

„Așa cum am anticipat, această echipa de fotbal a CSA-ului a fost înființată după 14 ani, doar pentru a justifica reconstruirea stadionului Ghencea. Această echipă nu are nicio legătură cu Steaua sau istoria Stelei.

Acești băieți, unii chiar talentați, nu au nicio vină. Ei au fost cumpărați pentru a satisface ambițiile unor oameni din cadrul Armatei. Vom asista, probabil, la un nou proces marca Talpan, în urmă căruia sunt convins că va fi la fel de iubit de galeria Rapidului, cum este astăzi iubit de galeria FCSB, adevărata Steaua.

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!
Recomandări

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!

Aș fi dorit să văd un act de bărbăție ai domnilor Talpan și Petrea în fața acelor oameni care au crezut în acel proiect. Unde este acel proiect cu un buget de 350.000 de euro? Unde este echipa care trebuia să promoveze an de an?

Cu toate că unii mă înjură pe Facebook, mie, personal, îmi pare rău că au fost păcăliți”, a scris Helmuth Duckadam în această dimineață pe Facebook

„Dacă Armata Română, prin reprezentantul ei, col. Talpan, își permite să se judece cu AMFB, FRF, LPF, UEFA, FIFA, și probabil, în curând, și cu Rapid București, înseamnă că, eforturile acestei țări, de a aloca 2% din PIB Armatei, au fost eficiente.

Din păcate, trăim vremuri în care se vorbește mai mult de «vedeta» Talpan, decât de Simona Halep. Haideți să păstrăm ce a mai rămas bun în țara aceasta, căci de distrus, am distrus destul în ultimii 28 de ani”, a scris Duckadam pe Facebook.


Citește și: EXCLUSIV VIDEO/Sindromul Italia, suferința celor dezrădăcinate, desconsiderate, dezamăgite, umilite. Prizonierele durerii caută, la Socola, drumul spre eliberare

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri