Mergi direct la conținut »
Ce spune Ilie Năstase despre scandalul Charlie Hebdo - Simona Halep
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Ce spune Ilie Năstase despre scandalul Charlie Hebdo - Simona Halep

Ce spune Ilie Năstase despre scandalul Charlie Hebdo – Simona Halep

Ce spune Ilie Năstase despre scandalul Charlie Hebdo - Simona Halep

De Daniel Conțescu,

Simona Halep şi românii au fost ironizaţi de Charlie Hebdo. Francezii au făcut o caricatură care o înfăţişează pe cea mai bună jucătoare a lumii cu trofeul de la Roland Garros în mână, iar mesajul este unul total nepotrivit.

„O româncă a câştigat la Roland Garros”, e mesajul, iar Halep ar striga pe străzi: „Fiare vechi, fiare vechi”.

”Am văzut ce au făcut, dar e un jurnal de satiră, nici nu trebuie să le răspundem. Dacă ei consideră ca trofeul de la Roland Garros e fier vechi, deși valorează peste două milioane de euro, înseamnă că sunt proști. Ce să le spui proștilor?

Nu are rost să le răspundem, să-i băgăm în seamă. Probabil că dacă lua trofeul vreo franțuzoaică nu mai făceau asta. E treaba lor. Nici nu merită să le mai răspundem. Cupa e la noi, e a românilor. Dacă ei consideră că trofeul de la Roland Garros e fier vechi, atunci să-l retragă. Dar fierul ăla vechi i-a costat destul de mult”, a spus Năstase, pentru Gazetă.

Charlie Hebdo este o revistă de satiră cu apariție săptămânală. Jurnaliştii sunt foarte cunoscuţi pentru umorul controversat. Aceştia au avut şi o poziţie anti-religioasă, în mai multe rânduri.

Cu trei ani în urmă, 12 persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite, miercuri, într-un atac comis de indivizi înarmaţi cu arme automate şi lansatoare de rachete, la sediul parizian al revistei satirice Charlie Hebdo.

Close
Închide
  Close