MENIU CAUTĂ

CFR Cluj – FCSB, văzut de Iosif Vigu: ”Bate echipa ciobanului Gigi Becali!”

Distribuie

CFR Cluj și FCSB se vor întâlni, duminică, la Cluj, în derby-ul campionatului. O victorie a echipei lui Gigi Becali ar relansa lupta pentru titlu, în acest moment trupa feroviară având trei puncte peste adversara sa.

Fost jucător la Steaua timp de 13 ani (1966-1979), Iosif Vigu, 72 de ani este convins că, de această dată, FCSB va da lovitura la Cluj.

”Meci de doi solist, fără emoții. Bate ciobanul de Gigi!”, a decretat, pentru Libertatea, Vigu. Acesta a continuat: ”Gigi nici nu transpiră. Să stea liniștit și să meargă pe Muntele Athos, că echipa lui bate la Cluj. Numai să-l bage în teren pe Florinel Coman. E fotbalist de rasă, nu poate lipsi din primul 11 al lui Mihai Teja”.

Gigi Becali

Gigi Becali / Foto: Hepta

În opinia lui Vigu, tehnicianul de la FCSB este ”în sincron” cu patronul Gigi Becali și chiar dacă ”ciobanul face echipa”, cei doi se ”înțeleg pentru că vorbesc aceeași limbă”.

CFR Cluj – FCSB, văzut de Iosif Vigu: ”Kovacs e al lui Gigi”

În schimb, antrenorul de la CFR Cluj, Dan Petrescu are mari bătăi de cap din cauza problemelor de lot. ”Tacticianul de Dan Petrescu se va pârli duminică. E într-o situație grea pentru că nu are piese de schimb, după ce s-a accidentat Țucudean, cel mai bun jucător al echipei”, a mai spus Iosif Vigu.

Care este convins că și arbitrajul va avea un cuvânt greu de spus în derby-ul actualei ediții de campionat: ”Gigi are noroc și cu arbitrajul. Istvan Kovacs (n.r. arbitrul desemnat la acest meci) e al lui Gigi Becali”.

Statistica însă îl contrazice pe Iosf Vigu, cu Kovacs la centru, FCSB a pierdut 5 din cele 11 meciuri disputate, în timp ce CFR Cluj a fost învinsă o dată în 22 de partide (11 victorii și 10 egaluri).

Iosif Vigu

Iosif Vigu / Foto: Libertatea

Cu 313 meciuri pentru Steaua în primul eșalon, Iosif Vigu are în palmares 3 titluri și 5 Cupe ale României cu echipa bucureșteană.


Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”

Comentarii