MENIU CAUTĂ
16 Apr. 2018 18:58

Sud-africanul Chester Williams s-a întors la Timișoara Saracens

Distribuie

Sud-africanul Chester Williams s-a întors la Timișoara Saracens. 

Sud-africanul Chester Williams, fostul antrenor al campioanei României la rugby, Timişoara Saracens, revine în staff-ul echipei bănăţene, anunţă pagina de Facebook a clubului.

”Anunţăm cu bucurie că de astăzi avem întăriri în stafful tehnic: Chester Williams revine la Timişoara pentru a-i ajuta pe Sosene Anesi şi Ulises Gamboa în pregătirea echipei pentru returul din Continental Shield şi pentru finalul de sezon al Superligii CEC Bank”, scrie sursa citată.

Sud-africanul Chester Williams s-a întors la Timișoara Saracens. A mai lucrat la bănățeni

Chester Williams i-a pregătit pe „sarazinii' din Banat în perioada 2012-2013, câştigând două titluri naţionale, după care a revenit anul trecut, până la finele sezonului, ca director tehnic.

Timişoara Saracens se va confrunta sâmbătă cu Heidelberger RK, în returul barajului din Continental Shield, după ce în tur a câştigat cu 26-20.

Câştigătoarea dublei manşe va avea asigurat un loc în ediţia 2018-2019 a Challenge Cup, cea de-a doua competiţie valorică europeană.

În SuperLiga CEC Bank, Timişoara Saracens, aflată în prezent pe locul 4, mai are de jucat, în sezonul regulat, cu Steaua, Dinamo şi U Cluj.

SURSA: AGERPRES


CITEȘTE ȘI: 

LIVEBLOG Alegerile pentru șefia FRF 2018. Ultimele luări de poziție. Miercuri, 18 aprilie, ziua Z! Toate detaliile

Loading...
Comentarii