16 Apr. 2018 18:58

Sud-africanul Chester Williams s-a întors la Timișoara Saracens

Distribuie

Sud-africanul Chester Williams s-a întors la Timișoara Saracens. 

Sud-africanul Chester Williams, fostul antrenor al campioanei României la rugby, Timişoara Saracens, revine în staff-ul echipei bănăţene, anunţă pagina de Facebook a clubului.

”Anunţăm cu bucurie că de astăzi avem întăriri în stafful tehnic: Chester Williams revine la Timişoara pentru a-i ajuta pe Sosene Anesi şi Ulises Gamboa în pregătirea echipei pentru returul din Continental Shield şi pentru finalul de sezon al Superligii CEC Bank”, scrie sursa citată.

Sud-africanul Chester Williams s-a întors la Timișoara Saracens. A mai lucrat la bănățeni

Chester Williams i-a pregătit pe „sarazinii' din Banat în perioada 2012-2013, câştigând două titluri naţionale, după care a revenit anul trecut, până la finele sezonului, ca director tehnic.

Timişoara Saracens se va confrunta sâmbătă cu Heidelberger RK, în returul barajului din Continental Shield, după ce în tur a câştigat cu 26-20.

Câştigătoarea dublei manşe va avea asigurat un loc în ediţia 2018-2019 a Challenge Cup, cea de-a doua competiţie valorică europeană.

În SuperLiga CEC Bank, Timişoara Saracens, aflată în prezent pe locul 4, mai are de jucat, în sezonul regulat, cu Steaua, Dinamo şi U Cluj.

SURSA: AGERPRES


CITEȘTE ȘI: 

LIVEBLOG Alegerile pentru șefia FRF 2018. Ultimele luări de poziție. Miercuri, 18 aprilie, ziua Z! Toate detaliile

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 23 iulie 2018. Berbecii au o stare de spirit excelentă
Loading...
Comentarii