Mergi direct la conținut »
Cine este Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

Cine este Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep

Simona Halep are din vara acestui an o relație cu Toni Iuruc, un om de afaceri aromân care a însoțit-o pe tenismenă și la turneul de tenis de la Wimbledon. Anul viitor, Simona Halep și Toni Iuruc vor face nunta.

De Daniel Conțescu,

Când se căsătorește Simona Halep cu Toni Iuruc

Potrivit apropiaților, Halep și Toni Iuruc se vor căsători anul viitor, cel mai probabil după US Open.

Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a precizat un apropiat de-al familiei Simonei Halep pentru Wowbiz.

Cine este Toni Iuruc, logodnicul Simonei Halep

Toni Iuruc, 40 de ani, este cel care, la turneul de tenis de la Wimbledon, nu a lipsit de la niciun antrenament și de la niciun meci al Simonei Halep, 27 de ani.

A preferat să stea retras, pentru a nu da de bănuit, cunoscută fiind discreția cu care sportiva se raportează la propria-i viață personală.

Iuruc a apărut însă în fotografiile făcute înainte și în timpul Dineului Campionilor de la Londra, eveniment desfășurat în seara zilei de 13 iulie, după finala masculină.

Toni Iuruc, primul din stânga, alături de Simona Halep, actrița
Irina Antonie și iubitul acestei, Cosmin Hodor, la Dineul Campionilor de la Wimbledon FOTO: Hepta

Toată seara, Toni Iuruc a ținut aproape de Cosmin Hodor, managerul de comunicare al jucătoarei, și de iubita acestuia, actrița Irina Antonie.

Un pacient de la spitalul ROL 2 din Otopeni condamnă condițiile din corturile militare: „Am primit și biscuiți expirați”. Spitalul acuză o eroare umană
Recomandări
Un pacient de la spitalul ROL 2 din Otopeni condamnă condițiile din corturile militare: „Am primit și biscuiți expirați”. Spitalul acuză o eroare umană
 

La antrenamentele de la Londra, la vederea jurnaliștilor, Toni Iuruc își băga telefonul în buzunarul cămășii, de parcă ar fi avut ceva de ascuns.

Campanie pentru Sorin Oprescu

Iuruc nu a start niciodată în loja Simonei, ci a preferat rândurile 2-3 din sectorul rezervat invitaților.

Părinții Simonei nu au discutat deloc cu Toni Iuruc. Cel puțin nu în public, pe duraja sejului în Londra.

Iuruc este un machedon miliardar. Deține 6 firme, dintre care una de publicitate. Iuruc i-a făcut campanie electorală lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, în 2008.

La Wimbledon, în delegația extinsă a Simonei s-a aflat și un anume Dan Caramihai, asociatul lui Iuruc.

Toni Iuruc a fost alături de Simona Halep și părinții ei la Palatul Cotroceni, când președintele Klaus Iohannis a decorat-o cu Steaua României.

Despre Halep s-a mai scris că, în trecut, s-a iubit cu Costa, fiul lui Teia Sponte – prietenul lui Gigi Becali, și cu antrenorul piteștean de tenis Radu Barbu.

Simonei, 1,68 metri înălțime, al cărei mare regret este că n-are câțiva centimetri în plus, îi plac bărbații înalți, iar Toni Iuruc corespunde descrierii.

Tradiția machedonilor este să se căsătorească între ei. Este motivul pentru care familia Simonei acceptă greu un ”intrus”. Nu este cazul lui Iuruc.

Simona Halep a declarat în repetate rânduri că își dorește familie și copii.

Close
Închide
  Close