Mergi direct la conținut »
Simonei Halep îi plac bărbații înalți! Tenismena îi simpatizează pe Gulbis și pe Del Potro, ambii de peste 1,90 metri
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

Simonei Halep îi plac bărbații înalți! Tenismena îi simpatizează pe Gulbis și pe Del Potro, ambii de peste 1,90 metri

Simona Halep preferă bărbații înalți și foarte înalți. Asta deși sportiva măsoară doar 1,68 metri înălțime și, în mai multe ocazii, a recunoscut că ar fi vrut ca destinul să-i fi oferit câțiva centimetri în plus.

De Daniel Conțescu,

La Roland Garros, unde a fost eliminată joi, Simona a fost fotografiată îmbrățișându-se cu argentinianul Juan Martin del Potro. Momentul de tandrețe a fost precedat de faptul că Simona a luat loc în loja sud-americanului. Imediat, s-au pornit speculații, mai ales că românca este o fată singură, fără un iubit asumat public.

Diferența fizică dintre Simona și Juan atrage atenție. Uriașul din Tandil are 30 de ani și dimensiuni de baschetbalist: 1,98 metri înălțime. Nici trecutul nu-l recomandă pe “Delpo”.

”Delpo” s-a ”lipit de Simona când s-au intersectat la sala de conferințe de la Roland Garros

Halep, cunoscută pentru discreția abordată în relațiile personale, nu face parte din același tablou cu “Delpo”, care schimbă des partenerele, fiind atras de fetele frumoase din țara sa natală.

Gulbis, numele scos din joben

În octombrie 2017, înainte de sferturile de la Beijing, unde a prins finala și a devenit în premieră lider WTA, Ernests Gulbis era considerat de Simona Halep cel mai atrăgător bărbat din circuitul ATP.

Nu Rafael Nadal, nu Fernando Verdasco, Feliciano Lopez sau Grigor Dimitrov, socotiți sex-simboluri în circuit. Și această alegere poate părea ciudată.

Ernests Gulbis, îndrăgostit de jocurile de noroc

Letonul este bad-boy. La fel ca și Del Potro, are 30 de ani și este, de asemenea, înalt: 1,91 de metri. La Gulbis, care provine dintr-o familie bogată, defectul cel mare este că aruncă bani mulți la jocurile de noroc, petrecând multe ore în cazinouri.

Un medic legist a avut şocul vieţii: „E halucinant ce s-a întâmplat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc”
Recomandări
Un medic legist a avut şocul vieţii: „E halucinant ce s-a întâmplat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc”
 

De gât cu Barbu

Tot în 2017, dar în luna noiembrie, Simona a fost surprinsă de paparazzi ținându-se de după gât cu românul Radu Marin Barbu, un antrenor din Pitești născut pe 16 octombrie 1983.

Radu Barbu și Simona Halep, fotografiați acum doi ani

Spre deosebire de cei enumerați, argeșeanul a fost jucător de tenis mediocru, dar care, de asemenea, se remarcă printr-un fizic impunător.

În ultima perioadă, Radu Marian Barbu a activat la clubul Comesad Pitești. În tinerețe, a jucat la Texas Christian University cu Andrei Mlendea, Simion și Brighiu.


Citește și:

Explicațiile Simonei Halep după eliminarea de la Roland Garros: „Nu m-am simțit foarte bine pe teren”. De luni, coboară pe locul 8 WTA

Close
Închide
  Close