Mergi direct la conținut »
Cine o consolează pe Simona Halep, după ce cade în clasamentul WTA. Este o legătură pe viață
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Cine o consolează pe Simona Halep, după ce cade în clasamentul WTA. Este o legătură pe viață

Cine o consolează pe Simona Halep, după ce cade în clasamentul WTA. Este o legătură pe viață

Simona Halep, 27 de ani, 3 WTA, fuge, ori de câte ori are ocazia, acasă, la Constanța. Acolo îi sunt prietenii din copilărie, acolo își încarcă bateriile și regăsește persoanele care știu că are nevoie să fie consolată, dar știu și să-i ofere doza de adrenalină necesară pentru a merge mai departe.

Una dintre persoanele dragi Simonei este Georgiana Herda. Cele două au fost colege de clasă și sunt ”vecine” pe panoul de onoare de onoare al Școlii Nr. 30 ”Gh. Țițeica” din Constanța, promoția 2002.

La începutul anului, Simona și Georgina au ieșit ”ca fetele”, singure, în oraș, în ziua finalei de la Australian Open, când Halep, aflată deja acasă, eliminată din concurs, a aflat că japoneza a detronat-o de pe prima poziție WTA.

După o altă ”alunecare” în clasament, de pe 2 pe 3, ca urmare a victoriei care a dus-o pe Petra Kvitova în semifinale la Stuttgart, Halep a ieșit în club, la Constanța. A avut-o alături, din nou, pe Georgiana Herda.

Pe litoral, în vacanța de Paște, Simona s-a revăzut cu două prietene, una fiind Georgiana, și a ieșit cu acestea să petreacă în celebrele cluburi de la malul mării.


Giorgiana Herda, mijloc, mereu alături de Simona Halep

Sportiva a postat pe rețelele de socializare fotografii de la o ieșire în clubul Fratelli din Mamaia, iar pentru această ocazie, Simo a purtat haine și accesorii care costau peste 3.000 de euro.

Close
Închide
  Close