Mergi direct la conținut »
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep petrece în cluburile de pe litoral în vacanța de Paște. Ținută de mii de euro purtată de sportivă pentru o ieșire cu ”fetele”

Simona Halep petrece în cluburile de pe litoral în vacanța de Paște. Ținută de mii de euro purtată de sportivă pentru o ieșire cu ”fetele”

Aflată într-o scurtă vacanță după Fed Cup și retragerea de la Stuttgart, Simona Halep petrece Paștele în familie, la Constanța.

Pe litoral, Simona s-a revăzut cu prietenele și a ieșit cu acestea să petreacă în celebrele cluburi de la malul mării.

Sportiva a postat pe rețelele de socializare fotografii de la o ieșire cu fetele în clubul Fratelli din Mamaia, iar pentru această ocazie, a purtat haine și accesorii care costă peste 3.000 de euro.

Halep a purtat rochie, geacă de piele și încălțăminte sport de la marca OFF White, ultima preferință a jucătoarei de tenis care a apărut tot mai des îmbrăcată în haine de la acest brand.

Pentru rochia neagră, lungă mână la gambe și mulată perfect pe ei lucrat intens în sala de forță, Halep a da, potrivit GSP, 1.859 de dolari!

Peste rochie, Halep a purtat o geacă din piele, un model foarte simplu dar în trend, de la același brand, care costă 595 de euro,

Simona a ținut să dea o notă sport și lejeră ținutei pe care a accesorizat-o cu o pereche de încălțăminte care costă 389 de euro și o borsetă verde crocodil din ultima colecție, care costă 475 de euro.

Simona Halep se va întoarce pe teren la turneul de la Madrd, deținut de Ion Țiriac.


Citește și: Procurorul sinucigaș era cercetat în cazul Ghiță – Kovesi! Redactase comunicatul în care Parchetul nega banii lui Ghiță pentru aducerea fugarului Popa, lucru acuzat de Secția pentru anchetarea magistraților


 

Close
Închide
  Close