Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Ciprian Marica a absolvit cursurile de management sportiv organizate de UEFA. Se pregătește pentru alegerile de la FRF? GALERIE FOTO

Ciprian Marica a absolvit cursurile de management sportiv organizate de UEFA. Se pregătește pentru alegerile de la FRF? GALERIE FOTO

Ciprian Marica a absolvit cursurile de management sportiv organizate de UEFA. Se pregătește pentru alegerile de la FRF?

De Daniel Conțescu,

 

Ciprian Marica a absolvit, la sfârșitul săptămânii trecute, cursurile de management sportiv organizate de UEFA în colaborare cu Universitatea de profil din St Gallen, Elveția.

Marica a participat la acest proiect ca reprezentant al clubului germana Schalke 04, pentru care a evoluat în intervalul 201-2013, iar printre personalitățile care au participat activ la ceremonie au fost președintele federației germane de fotbal și fostul mare fotbalist german Lothar Matthaus.

Diplomele de absolvire și certificatul de studii avansate în management sportiv au fost acordate de cel care a condus acest poiect, profesorul Andreas Herrmann.

În această primavară, Ciprian Marica, retras recent din activitate, a absolvit si cursurile de management sportiv organizate la Madrid de UEFA și Federația Spaniolă de Fotbal. 

Retras recent din fotbal, Ciprian Marica (31 de ani) s-a dedicat afacerilor, dar în legătură cu el s-a vorbit și despre posibilitatea de a candida, anul viitor, la alegerile de la FRF.

Close
Închide
  Close