Mergi direct la conținut »
Comitetul Executiv îl vrea DEMIS pe Vassaras: ”Ne-a luat la mişto!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Comitetul Executiv îl vrea DEMIS pe Vassaras: ”Ne-a luat la mişto!”

Membrii Comitetului Executiv al FRF i-au pus gând rău preşedintelui CCA, Kyros Vassaras. Prezenţii la Helsinki pentru meciul naţionalei României, cu Finlanda, oamenii din guvernul fotbalului românesc au pus la cale strategia pentru demiterea grecului din fruntea arbitrajului românesc.

Kyros Vassaras a intrat în colimatorul Comitetului Executiv după ce Patriţiu Abdrudan şi-a dat demisia din cadrul CCA, nemulţumit că grecul se bagă peste el la delegările arbitrilor.

”La ultimul Comitet Executiv, Vassaras a fost foarte arogant. Unii membri de la ligile inferioare au vrut să-i pună câteva întrebări legate de subiectul delegărilor arbitrilor, iar grecul le-a răspuns foarte obraznic. Ne-a luat la mişto!

Mai mult, când a fost rugat ca şi arbitri noştri să folosească acele spray-uri cu spumă, pentru loviturile libere, Vassaras a i-a luat iarăşi peste picior pe federali: .

Patriţiu Abrudan şi-a dat demisia după ce Alexandru Deaconu i-a schimbat într-o etapă opt arbitri din nouă, iar Vassaras i-a validat”, a dezvăluit pentru SportNews.ro unul dintre membrii Comitetului Executiv motivele pentru care federalii vor să-l demită pe Kyros Vassaras.

Numit în luna august fruntea CCA, în locul lui Alexandru Deaconu, Kyros Vassaras a încheiat un contract pe doi ani cu FRF. Grecul are un salariu lunar de 6.000 euro, iar în cazul care ar fi dat afară în timpul angajamentul, FRF va trebui să-i achite salariu până la finalul înţelegerii.

 

Close
Închide
  Close