Mergi direct la conținut »
Cosmin Contra, înainte de debutul României la Euro 2016: ”N-am nici o emoție!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cosmin Contra, înainte de debutul României la Euro 2016: ”N-am nici o emoție!”

Cosmin Contra, înainte de debutul României la Euro 2016: ”N-am nici o emoție!”

Calificată la turneul final al Campionatului European 2016 din Franța, naționala României va debuta la această competiție pe 10 iunie.

De Ciprian Iana,

Trupa pregătită de Anghel Iordănescu va juca în meciul de debut al turneului final, contra echipei țării garză, Franța. 

”Sunt sigur că antrenorul va alege cel mai bun 11 care poate face față împotriva Franței. Dacă Chiricheș nu s-a recuperat și nu-l vede bine înaintea meciului cu Franța, va juca Moți. Eu nu am nici o emoție, Moți poate juca foarte bine, la fel de bine ca Chiricheș. Până la urmă, îl mai avem pe Găman, care a făcut un campionat decent, a luat titlul cu Astra, are experiență, nu e un tânăr neexperimentat. Poate juca foarte bine și el la echipa națională. Eu cred că ne temem prea mult de ceea ce nu ar trebui să ne temem. Trebuie să le transmitem încredere înaintea turneului final”, a declarat, la Digi Sport, Cosmin Contra.

Fostul internațional a continuat, contrazicându-l pe Adrian Mutu, care a spus că Denis Alibec ar fi indicat să joac în atac: ”Florin Andone ar trebui să fie vârf de atac. A avut o constanță mai bună la Cordoba, e golgheterul ligii secunde, a ținut Cordoba la promovare, datorită golurilor sale. E într-o formă bună. Și, cu Franța, avem nevoie de un jucător care e incomod pentru apărarea adversă, care deranjează, care are de partea lui golul. A marcat 21 de goluri în a doua divizie, nu e ușor să marchezi aceste goluri. E un jucător care poate deranja mult fundașii centrali adverși”.

 

Close
Închide
  Close