„E o diferență foarte mare între noi. Îmi vin multe în cap. El exploatează și animalele alea. N-am nimic cu plimbatul oilor prin centrul comunei Pipera. N-am nimic oieritul, e o meserie nobilă, dar el nu știe ce să facă cu oile, le sacrifică.

Cunosc o mulțime de macedoneni de calitate, sunt prietenii mei. Nenorocirea este că apar astfel de amărâți mental sau rebuturi comportamentale. El este o victimă.  În România, după anii ’90, s-au rupt barierele. Au venit mulți în centru, care au vrut să aibă orice, cu orice preț. Nu intru în amănunte legat de cum a făcut el averea, nu mai intru în detalii.

El nu poate să înțeleagă ce înseamnă afinitatea dintre câine și om. În toată lumea, aceste animale sunt considerate cei mai buni prieteni ai oamenilor. 
Eu am prins de mic dragostea asta, tatăl meu avea 60 de câini. 

În toate popoarele care se respectă, ajunse la o anumită cenzură intelectuală, oamenii ca el nu apar la televizor. Modelele adevărate sunt date la o parte și vin aceste rebuturi comportamentale, «Fecali» cum îi mai spunea lumea de prin presă, care ne umplu ziua cu amărăciune”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

Ce l-a stârnit pe Dinu să-l atace astfel pe patronul de la FCSB? Remarca acestuia din urmă: „Săracul Dinu, stă cu câinele, dar comandă în casă la alții”.


INTERVIU | Un preot român este patronul unei echipe de fotbal din SUA. Timotei Sas conduce Biserica și clubul din Duluth

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială