MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 08:28

Cornel Dinu a ironizat transferul lui Julio Baptista: ”Nu știu ce blestem este pe capul poporului acestuia care iubește fotbalul”

Distribuie

Cornel Dinu a ironizat transferul lui Julio Baptista: ”Nu știu ce blestem este pe capul poporului acestuia care iubește fotbalul”.

Julio Baptista, 36 de ani, s-a reapucat de fotbal după doi ani de pauză. Fostul jucător al formațiilor FC Sevilla, Real Madrid, Arsenal Londra, AS Roma etc, a debutat pentru CFR Cluj în egalul de la Mediaș.

Campioana l-a avut pe fostul internțional brazilian (47 de meciuri / 5 goluri) pe teren timp de 20 de minute, dar și superioritate numerică. Cu toate acestea, nu și-a creat nicio ocazie de gol.

Cornel Dinu a ironizat transferul lui Julio Baptista: „Abia se mișca pe teren”

„În ceea ce-l priveşte Baptista… Mă gândesc şi eu… Domnule, cine îi aduce? Nu ştiu.. Ce blestem este pe capul poporului acestuia care iubeşte fotbalul să suporte asemenea conducători care aduc asemenea încercări de jucători.

O fi fost bietul ăsta Baptista, o fi fost şi el jucător, nu zice nimeni, dar, săracul, când a intrat, când abia se mişca pe acolo prin teren, a atins de vreo două ori mingea, dacă a atins-o a dat-o la vreo 4 metri în lateral. Nu ştiu dacă e un efort, o soluţie.

Cred eu că sunt prea mulţi conducători care distrug fotbalul nostru, cărora le place şi lor ”futbolul” şi atunci se găsesc şi ei selecţioneri, aşezori de echipe, combinatori de meciuri, etc.

Pe lângă necazurile pe care le avem, mai intervi şi aceste rumeguşuri ale societăţii care au preluat unele echipe de fotbal şi îşi fac de cap aducând toţi jucătorii care nu contează. Nu poţi să aduci un jucător care n-a jucat de doi ani”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.


Citește și:

FOTO / Cum au fost surprinși Liviu Dragnea și Irina Tănase la nunta lui Dragnea Jr.

Imagine de excepție cu Gina, soția lui Dragnea Jr. în rochie de mireasă! Condusă la altar de tatăl ei, preotul Tătulescu

Citește mai multe despre Cornel Dinu, julio baptista, CFR Cluj și Real Madrid pe Libertatea.

Comentarii