Mergi direct la conținut »
Cristi Pustai avertizează: ”Petrolul e neînvinsă în deplasare” / VIDEO
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cristi Pustai avertizează: ”Petrolul e neînvinsă în deplasare” / VIDEO

Cristi Pustai avertizează: ”Petrolul e neînvinsă în deplasare” / VIDEO

Antrenorul Rapidului, Cristi Pustai, și-a pus în gardă jucătorii în privința forței de joc pe care Petrolul o are în deplasare. Rapid - Petrolul se joacă mâine, de la ora 20:30, în Giulești. Meciul va fi transmis în direct pe Look TV și Digi Sport 1.  

”Urmează un meci cu o echipă bună, care are evoluții foarte bune în deplasare. N-a pierdut niciun meci în deplasare în acest sezon, din nouă partide are șase victorii și trei egaluri. 

Au primit doar trei goluri în deplasare, deci ne așteaptă un meci foarte greu. Sperăm și noi să obținem prima victorie în Giulești, ca să încununăm acest parcurs bun de până acum. Sperăm să fim la fel de siguri în apărare și să reușim să și înscriem.

Din păcate, jucăm în spatele Iașiului, care a început foarte bine și toate adversarele ei care ne întâlnesc vor să recupereze punctele cu noi”, a declarat Cristi Pustai.

Aritz Borda: ”Avem nevoie doar de victorie”

Stranierii Rapidului așteaptă să joace din nou în fața propriilor suporteri. 

”Nu va fi ușor, vom da totul ca de obicei, ca să câștigăm. În situația în care suntem avem nevoie doar de victorie. Ca în toate derby-urile, fanii vor să câștigăm, dar asta se întâmplă peste tot.

Va fi o atmosferă fierbinte și sunt foarte mulțumit de modul în care ne-au susținut fanii în ultimul meci. A fost greu, era o situație dificilă și ne-au ajutat foarte mult să obținem punctul.

Știu că Petrolul are 3-4 jucători care fac diferența. Ocupă locul 2 și este o echipă puternică în România. Dar noi vom lupta și vom face totul ca noi să câștigăm”, a spus fundașul Aritz Borda.

Rapid nu poate conta pe Daniel Niculae (suspendat) și pe Rui Miguel (accidentat), în timp ce Mircea Rednic are probleme cu atacantul Mohamed Tchite, incert din cauza unei contracturi musculare. 

În schimb, antrenorul Petrolului l-a inclus în lot pe mijlocașul sloven Rok Kronaveter.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close