Mergi direct la conținut »
Cristian Lopez, la FCSB! Mâine, discuțiile finale cu atacantul spaniol
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Cristian Lopez, la FCSB! Mâine, discuțiile finale cu atacantul spaniol

Cristian Lopez, la FCSB! Mâine, discuțiile finale cu atacantul spaniol

Cristian Lopez, la FCSB! Atacantul spaniol de 29 de ani, fost la CFR Cluj, a fost dorit și de Dinamo. ”A cerut prea mult”, a afirmat managerul sportiv al roș-albilor, Ionel Dănciulescu.

ACTUALIZARE 2 august. Gigi Becali asteapta decizia lui Raul Rusescu, fost golgheter al formației roș-albaștre, dar și al unui ”atacant strain”. Digisport anunță că strainul la care latifundiarul s-a referit este același spaniol Cristian Lopez. Negocierile au fost reluate după ce, inițial, s-au blocat din cauza pretențiilor ridicate ale ibericului, care cerea 30.000 euro lunar. Lopez a mai negociat cu echipe de liga secundă din Spania, dar nici o discuție nu s-a concretizat.

ACTUALIZARE. Ce a spus impresarul lui Cristian Lopez despre oferta de la FCSB: ”El va spune ce va prefera”. Ce oferte mai are spaniolul

”E adevărat, l-am vrut și noi. Florin Bratu a vorbit cu impresarul lui, dar nu s-a putut”, a afirmat ”Danciu”, la DigiSport. Ibericul le-a cerut celor din ”Ștefan cel Mare” un salariu minim de 15.000 de euro pe lună. Pe care FCSB îl poate oferi!

Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost interesat de atacantul spaniol pe vremea când acesta a evoluat la CFR Cluj: latifundiarul și-a dorit un schimb cu Tade, dar până la urmă afacerea a picat și Lopez a ajuns la Lens. Acum, situația este diferită, acesta fiind liber de contract după un sezon în care a marcat 16 goluri în 39 de meciuri.

Înaintea să plece din Gruia, Lopez a fost golgheterul clubului, cu 12 reușite. În total, a avut 16 goluri în 38 de meciuri jucate în tricoul vișiniu.

Close
Închide
  Close