MENIU CAUTĂ
29 Iul. 2018 17:41

Ce a spus impresarul lui Cristian Lopez despre oferta de la FCSB: ”El va spune ce va prefera”. Ce oferte mai are spaniolul

Distribuie

Ce a spus impresarul lui Cristian Lopez despre oferta de la FCSB: ”El va spune ce va prefera”. Ce oferte mai are spaniolul.

„Este real interesul Stelei (n.r. FCSB) pentru Cristian. Este un club mare şi o variantă foarte bună pentru el, dar deocamdată nu am luat nicio decizie. Există oferte şi din Spania, şi din Ligue 1, dar şi de la Aris Salonic. Vom decide în zilele următoare, el va discuta cu familia şi ulterior ne va spune ce ar prefera. Deci săptămâna următoare”, a precizat agentul jucătorului, conform digisport.ro.

Ce a spus impresarul lui Cristian Lopez despre oferta de la FCSB. Ce vrea jucătorul

Spaniolul în vârstă de 29 de ani vine liber de contract, fiindcă și-a încheiat angajamentul cu Lens. El vrea un contract pe trei sezoane, cu un salariu de 30.000 de euro pe lună.

„Sunt fotbalişti pe care ni-i dorim, unul dintre ei este şi Lopez, vom vedea dacă reuşim să îl aducem pe el sau pe alţii', a declarat antrenorul FCSB-ului, la conferinţa de presă de dinaintea derby-ului cu Dinamo.

O altă variantă pentru atacul celor de la FCSB ar putea fi Adam Nemec. Slovacul n-a mai parafat angajamentul cu ciprioții de la FC Pafos. Acesta a mai primit o ofertă, de la Spartak Trnava, dar încă n-a semnat nimic oficial.


Citește și PRIMELE IMAGINI: Irina Loghin, pentru prima oară soacră, la 79 de ani. Irinuca s-a maritat azi!

Citește mai multe despre cristian lopez, Lens, Liga I și oferta pe Libertatea.

Comentarii