MENIU CAUTĂ

ACTUALIZARE / Cristiano Ronaldo va fi prezentat luni la Juventus Torino. Portughezul a ajuns în Italia, după vacanța petrecută în Grecia

Distribuie

Cristiano Ronaldo va fi prezentat luni la Juventus Torino. Portughezul se relaxează în Grecia.

ACTUALIZARE 15 iulie, ora 19.00. Cristiano Ronaldo a ajuns în această seară în Italia, cu un avion privat, urmând ca mâine, luni, să fie prezent ca noul jucător al echipei Juventus Torino. Ronaldo-Day va începe la ora locală 18.30, un ceas mai târziu în România.

Conferința de presă de prezentare va avea loc în sala «Gianni e Umberto Agnelli». Apoi, prezentarea pe stadionul din Torino.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Până la marele moment de luni, CR7 își petrece ultimele ore de liniște, într-un lux orbitor. În Grecia, omul care a părăsit-o pe Real Madrid după 9 ani s-a întâlnit cu Andrea Agnelli, boss-ul de la Juve, cu care a bătut palma pentru o colaborare pe termen lung.

Acum două zile, campionul din Funchal a cinat într-o piață în care lumea urmărea meciurile de la Mondial. În zonă erau 300 de persoane, iar lusitanul n-a refuzat pe nimeni când a venit vorba despre fotografii și autografe.

Resortul exclusiv de pe Coasta Navarino, adică la o oră de mers cu mașina de Kalamata, este un miracol al naturii. Ronaldo îi are alături pe fiul Cristianinho și pe iubita Georgina. 

Resortul care găzduiește familia Ronaldo are prețuri pe care fotbalistul și le permite: 24.000 de euro pe zi, cu lux ostentativ. Ronaldo nu joacă fotbal, dar face mișcare. Joacă volei pe o plajă rezervată doar pentru el și pentru apropiații lui. 

Comentarii