Mergi direct la conținut »
Criză la Viitorul: eșec cu Poli Iași, 7 meciuri fără victorie pentru echipa lui Gică Hagi. Reacția ”Regelui”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Criză la Viitorul: eșec cu Poli Iași, 7 meciuri fără victorie pentru echipa lui Gică Hagi. Reacția ”Regelui”

Criză la Viitorul: eșec cu Poli Iași (0-1), 7 meciuri fără victorie (șase jocuri fără gol marcat) pentru echipa lui Gică Hagi! Ianis Hagi, căpitanul lui Viitorul, a comis o gafă uriașă în minutul 85, eroare care a dus la golul marcat de moldoveni.

Ianis a bâlbâit o minge în apropierea careului oaspeților, Sin a interceptat, a făcut o cursă de 50 de metri, i-a pasat lui Platini, care a pătruns în careu, unde Cojocaru l-a faultat.

Marius Avram a dictat penalty, corect, iar spaniolului Garros a înscris fără emoții.

„E un moment nefericit pentru noi, trebuie să acceptăm asta. Avem și ghinion. Producem fotbal, dar nu mai vedem poarta. E un blocaj, asta e realitatea. Trebuie să ne liniștim și să mergem înainte. Aveam meciul în mână. Nu mai contează eliminarea lui Drăguș.

Erau complicate calculele pentru play-off, acum sunt și mai complicate. Avem două meciuri, să vedem ce putem face. Trebuie să păstrăm liniștea, să reflectăm și să luăm 6 puncte.

Nu contează adversarii, toate meciurile sunt grele. Era foarte important rezultatul de azi, pentru că trecem printr-un moment greu”, a zis Gică Hagi, la TV Telekom Sport. 

 

Close
Închide
  Close