Mergi direct la conținut »
CS Afumați s-a retras din Liga 2. Cea mai bună echipă ilfoveană din ediția precedentă nu mai are bani
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > CS Afumați s-a retras din Liga 2. Cea mai bună echipă ilfoveană din ediția precedentă nu mai are bani

CS Afumați s-a retras din Liga 2. Cea mai bună echipă ilfoveană din ediția precedentă nu mai are bani

CS Afumați s-a retras din Liga 2. Cea mai bună echipă ilfoveană din ediția precedentă nu mai are bani.

Liga 2 a rămas cu 19 echipe înainte să se stabilească țintarul noii ediții, a anunțat liga2.ro. CS Afumați a terminat ultimul sezon pe locul 54, dar acum ilfovenii nu mai au bani pentru deplasări la Timișoara, Arad etc.

În locul celor de la CS Afumați va fi „promovată” Metaloglobus, prima echipă aflată sub linia retrogradării.

CS Afumați s-a retras din Liga 2. „E o decizie întârziată!”

CS Afumaţi a decis să nu se înscrie înscrie în Liga 2, ci în Liga 3. Adresa către FRF a fost făcută astăzi, în urmă cu puţine momente.

”Şoc şi o decizie întârziată, dar justificată. E o decizie întârziată din partea clubului. Neaşteptată. E o decizie care astăzi s-a petrecut. Ne ducem la Liga a 3-a. Am şi trimis hârtia acum”, a spus, în exclusivitate, pentru Liga2.ro, antrenorul echipei, Vasile Neagu, pentru sursa citată.

În sezonul următor, Liga 2 va fi un campionat mult mai interesant, cu „U” Cluj, Farul, Petrolul, FC Argeș, două Poli Timișoara, UTA Arad. Alte echipe au însă „șanse” mari să se retragă. Pandurii Târgu-Jiu, Dacia Unirea Brăila, Luceafărul Oradea ar putea „sucomba” înainte de startul competiției.


CITEȘTE ȘI: 

Primarul Băluță, de la Sectorul 4, susține că „mediatizarea” cazului de corupție în investigația de azi a Libertatății îl ajută și că „e de netolerat” ca polițiștii locali să protejeze anumite firme de camioane!

Close
Închide
  Close