Mergi direct la conținut »
CSA Steaua a făcut cerere oficială de înscriere în Liga 3: ”Îndeplinim condițiile necesare”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > CSA Steaua a făcut cerere oficială de înscriere în Liga 3: ”Îndeplinim condițiile necesare”

CSA Steaua a făcut cerere oficială de înscriere în Liga 3: ”Îndeplinim condițiile necesare”

CSA Steaua a făcut cerere oficială de înscriere în Liga 3: ”Îndeplinim condițiile necesare”. CSA Steaua n-a promovat pe teren la finalul sezonului trecut și, mai mult, a pierdut litigiile cu Academia Rapid.

„Militarii” solicitaseră ca Academia Rapid să piardă toate meciurile în care au jucat Maftei, D. Niculae, I. Voicu, Goge și Vlada, pe motiv că n-ar fi fost legitimați corect. Comisiile au respins acțiunea lui Talpan.

CSA Steaua vrea să facă un nou „salt” de două trepte. Inițial, anul trecut, când s-a înființat noua echipă a Armatei, a fost înscrisă în Liga 4, nu în Liga 5, cum ar fi fost normal.

Obiectivul a fost promovarea, dar a fost ratat. Dar „militarii” nu vor să bată pasul pe loc, ci să mai sară un prag. 

CSA Steaua a făcut cerere oficială de înscriere în Liga 3. Mutare „astrală”: Steaua în locul lui Venus

Cristian Petrea, comandantul CSA, a anunțat că vrea un loc în Liga 3, mai ales că Venus Independența, campioana județului Călărași, care a câștigat un loc în Liga 3 în urma barajului cu CS Blejoi, a anunțat că nu se va înscrie, fiindcă n-are bani de Liga 3.

„Noi am înaintat o solicitare către FRF că îndeplinim condiţiile necesare participării în Liga a 3-a din toate punctele de vedere şi, în cazul în care nu se vor completa seriile dintr-un motiv sau altul, vom fi luaţi în calcul pentru a intra în cel de-al treilea eşalon. Mai departe e treaba Federaţiei, noi suntem disponibili şi aşteptăm un semn dacă e posibil”, a spus Constantin Petrea pentru GSP.

Iohannis a semnat decretul de retragere a decorației pentru Adrian Năstase. Ce alte nume grele mai sunt pe listă
Recomandări

Iohannis a semnat decretul de retragere a decorației pentru Adrian Năstase. Ce alte nume grele mai sunt pe listă

CSA Steaua a mai „ochit” și locul celor de la CSO Bragadiru, dar echipa ilfoveană a fost preluată de omul de afaceri Dumitru Tudor. Astfel că nu s-a mai discutat niciun troc.

Regulamentul spune că pe locurile vacante „repromovează” echipele care au retrogradat în campionatul trecut. Fuziunile și vânzările de locuri nu mai sunt permise.


Citește și: EXCLUSIV/ Cine sunt suspecții dublei crime din Capitală. Frații au fost trimiși la muncă de primarul din Gîrceni: „Să câștige cinstit, prin muncă, o bucată de pâine 

Close
Închide
  Close