Mergi direct la conținut »
CSA Steaua a mai ratat o oportunitate de a ajunge în Liga 3! Un rapidist le-a răpit visul
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > CSA Steaua a mai ratat o oportunitate de a ajunge în Liga 3! Un rapidist le-a răpit visul

CSA Steaua a mai ratat o oportunitate de a ajunge în Liga 3! Un rapidist le-a răpit visul

CSA Steaua a mai ratat o oportunitate de a ajunge în Liga 3! Un rapidist le-a răpit visul.

CSA Steaua a căutat un loc în liga 3, după ce, pe teren, au fost depășiți de Academia Rapid, care a obținut promovarea. Noua echipă a Armatei, înființată în 2017, a căutat un loc în Liga 3, sperând la retragerea vreunei echipe.

Regulamentul spune că întâietate la locurile vacante au echipele care au retrogradat la finalul sezonului trecut, iar abia apoi se pot lua în considerare cererile altor grupări.

CSA Steaua a mai ratat o oportunitate de a ajunge în Liga 3. „Ciorbă” a cumpărat Bragadiru

Primii care s-au oferit să-i ajute cu un loc, în Liga 2, nu în Liga 3, au fost cei de la Juventus Colentina, dar CSA Steaua a refuzat, fiindcă n-are, deocamdată, cum să funcționeze în actuala formulă de organizare, la nivelul Ligii 2. Pentru că nu poate angaja fotbaliști plătiți.

Cosntantin Petrea și Marius Lăcătuș au sondat terenul pe pista CSO Bragadiru, echipă nou-promovată. Câștigătoarea campionatului județean Ilfov a învins la baraj pe Abatorul Slobozia (1-1 și 4-2), n-a mai avut posibilități financiare să continue și ar fi vrut să vândă locul celor de la CSA Steaua.

Până la urmă, CSO Bragadiru nu s-a mai retras, dar a fost cumpărată de Dumitru Tudor, zis „Ciorbă”, fost conducător la Rapid, dar și la alte cluburi. Ultima oară, „Ciorbă” a lucrat la ACS Berceni.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Joi, CSA Steaua a mai primit o lovitură, Comisia de Recurs respingând memoriul depus de juristul Florin Talpan, care a contestat dreptul de joc al fotbaliștilor D. Niculae, Maftei, I. Voicu, Vlada și Goge la Academia Rapid.

„Este clar că s-a băgat politicul, altfel nu aveam cum să pierdem. Oricum, noi am facut cerere la FRF prin care solicităm să ni se acorde dreptul să jucăm în Liga 1 sau în Liga 2 sau în Liga 3”, a declarat Florin Talpan după pierderea litigiului.


CITEȘTE ȘI: 

Primarul Băluță, de la Sectorul 4, susține că „mediatizarea” cazului de corupție în investigația de azi a Libertatății îl ajută și că „e de netolerat” ca polițiștii locali să protejeze anumite firme de camioane!

Close
Închide
  Close