Mergi direct la conținut »
GALERIE FOTO / Cum arată casa de lux a lui Cristiano Ronaldo din Manchester. Starul de la Juventus o scoate la vânzare pe mai puțini bani decât a luat-o! Galerie foto
12imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > GALERIE FOTO / Cum arată casa de lux a lui Cristiano Ronaldo din Manchester. Starul de la Juventus o scoate la vânzare pe mai puțini bani decât a luat-o!

GALERIE FOTO / Cum arată casa de lux a lui Cristiano Ronaldo din Manchester. Starul de la Juventus o scoate la vânzare pe mai puțini bani decât a luat-o!

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo (33 de ani) a scos, din nou, la vânzare locuinţa sa de lux pe care o deţine la Manchester, din perioada în care evolua la clubul britanic Manchester United.

Casa atacantului echipei italiene de fotbal Juventus Torino are 5 dormitoare, o piscină interioară, o sală de forță, sală de sport, dar și de jocuri, cinema și jacuzzi, potrivit dailymail.co.uk.

Prețul cerut este de 3,25 milioane lire sterline (aproximativ 3,6 milioane euro), o sumă mai mică decât cea pe care fotbalistul a plătit-o atunci când a cumpărat-o după ce s-a transferat de la Sporting Lisabona la Manchester United, în 2006 (3,85 milioane lire).

În 2009, după transferul său la Real Madrid, a încercat să vândă casa, dar fără succes. Apoi, în 2014, a închiriat locuinţa fundaşului Luke Shaw, de la Manchester United, în schimbul sumei de 7.000 de lire sterline pe lună (peste 7.700 de euro), potrivit ziarului The Times.

Aproape la fiecare Crăciun, Cristiano Ronaldo deschidea pentru ochii fanilor săi curioşi uşile casei lui, cu șapte dormitoare și opt băi, dintr-o suburbie exclusivistă a Madridului.

  • FOTO – North Foto

Citește și… Decizia Arhiepiscopiei Iașilor în cazul preotului acuzat că și-a înșelat soția în casa parohială. Flavian Duduman a negat adulterul


 

Close
Închide
  Close