MENIU CAUTĂ

VIDEO EXCLUSIV/ Cum s-a schimbat viața lui Victor Hănescu de când are copii

Distribuie

Cum s-a schimbat viața lui Victor Hănescu de când are copii. Fostul tenisman petrece mult timp cu cei doi băieți ai săi, dar și cu micuții de la Academia pe care și-a deschis-o după ce s-a retras definitiv din tenisul de performanță.

La nici doi ani de când s-a retras, oficial, din tenisul de performanță, viața lui Victor Hănescu s-a schimbat radical.

Au dispărut deplasările dese și lungi, peste hotare, emoțiile meciurilor și, în sfârșit, poate sta și el liniștit acasă. Fostul sportiv spune însă că timpul liber pe care-l are în prezent la dispoziție este chiar mai puțin decât cel avut în perioada în care juca. Asta, deoarece este implicat într-un proiect în care pune mult suflet, Academia de tenis care-i poartă numele. Academia l-a împiedicat, de exemplu, să-și programeze un concediu cu soția și cei doi băieței ai săi, vara aceasta.

”Vacanță momentan nu ne-am programat. Sunt destul de prins cu Academia de tenis pe care am deschis-o de aproape un an, încă sunt implicat acolo destul de mult. Poate chiar sunt mai mult ocupat decât înainte, și cu copiii, și cu mulți alți copii, care sunt acolo. Este o implicare destul de mare, dar încerc să-mi fac timp și pentru mine, și pentru cei mici”, a declarat Victor Hănescu pentru Libertatea.

Altfel, fiul său cel mare, Luca, în vârstă de patru ani și jumătate, face deja tenis.

Luca joacă tenis. Chiar acum venim de la o lecție de tenis. Eu am avut o oră cu cineva, el a jucat la grupa mini. Îi place. A început de vreo jumătate de an, merge cam o dată, de două ori pe săptămână”, a completat fostul tenismen.

E mult mai precaut și preferă mașinile mari, de când a devenit părinte

Fostul sportiv a mai spus că, de când are copii, e mult mai precaut în trafic și că s-a reorientat spre mașinile mari și spațioase, în detrimentul celor sport.

”Copiii te schimbă. Mai ales când ești la volan, ești mult mai responsabil. Nu că aș fi făcut eu nebunii înainte… Trebuie să fii mult mai precaut. Îmi cam plac toate mașinile, în general cele sport. Dar având în vedere că am copii, asta înseamnă că trebuie să mă orientez către mașini mai mari”, a explicat el.

Fotografii: Hepta


VIDEO / Preşedintele companiei Air Canada Rouge, după primul zbor direct spre România: ”Încurajăm canadienii să descopere Bucureştiul”

Citește mai multe despre Victor Hanescu și Copii pe Libertatea.

Comentarii