MEXIC – CAMERUN 1-0

A marcat: Oribe Peralta (61)

Mexicanii au câştigat la limită partida cu Camerunul, din Grupa A, după un meci care a avut mai multe goluri anulate incorect decât reuşite validate.

Giovanni Dos Santos a fost ghinionistul serii, mijlocaşului ofensiv de la Villarreal fiindu-i refuzate, de asistentul columbian Norbert Hauata, ambele reușite, pe motiv de ofsaid (!). De fiecare dată, arbitrul s-a înşelat.

Bildschirmfoto-2014-06-13-um-19

Arbitrul i-a anulat, pe nedrept, două reuşite mexicanului Giovanni Dos Santos

Atacantul Oribe Perlalta, ajuns la al nouălea gol pentru „La Verde” în ultimele şapte partide, a adus victoria în repriza secundă, după ce a finalizat o acţiune la care a participat şi Dos Santos – omul meciului.

Camerunezii nu au jucat mai nimic, singura ocazie importantă de gol pe care au avut-o venind din piciorul vedetei Samuel Eto’o, care, însă, a lovit bara porţii mexicane.

Meciul s-a disputat pe o ploaie teribilă, la Natal. Pentru mexicani urmează duelul cu Brazilia, în timp ce camerunezii şi croaţii îşi vor măsura forţele la Manaus, echipa care va pierde urmând să îşi facă deja bagajele.

La Arena das Dunas, din  Natal, încă se fac lucrări. FIFA nu a autorizat echipele de pompieri să facă un ultim exercițiu, iar în jurul stadionului se fac încă lucrări de amenajare, anunță presa braziliană.
Suporterii mexicani au început să-și facă apariția la Arenă.

VIDEO / CM 2014: MEXIC - CAMERUN 1-0. Aztecilor li s-au anulat două goluri!

După ce Brazilia şi Croaţia au deschis, joi, balul, Grupa A din cadrul Cupei Mondiale programează şi astăzi un meci.

Mexic şi Camerun se întâlnesc astăzi (ora 19.00, TVR 1), pe stadionul ”Das Dunas” din Natal, în cel de-al doilea meci din Grupa A a Cupei Mondiale din Brazilia. În condiţiile în care Brazilia este marea favorită a grupei la calificarea în ”optimi”, partida este foarte importantă pentru ambele echipe în lupta pentru ocuparea celeilalte poziţii care duce în fazele eliminatorii ale turneului final.

Reprezentativa Mexicului este o prezenţă constantă la Cupa Mondială, dar ”aztecii” au avut emoţii mari ca să ajungă în Brazilia. Selecţionata pregătită de Miguel Herrera a prins barajul pentru Mondiale (unde a trecut de Noua Zeelandă) doar ajutată de jocul rezultatelor.

VIDEO / CM 2014: MEXIC - CAMERUN 1-0. Aztecilor li s-au anulat două goluri!

La rândul lor, camerunezii au ajuns cu întârziere în Brazilia. ”Leii neîmblânziţi” ameninţaseră, într-o primă fază, că boicotează Mondialul şi au acceptat să facă deplasarea abia după ce le-au fost achitate primele pentru calificarea la turneul final.

Potrivit presei mexicane, selecţionerul Miguel Herrera a decis să nu-l titularizeze în partida cu Camerun, pe ”Chicharito” Hernandez, jucătorul legitimat la Manchester United.

Etoo stă în condiții de lux
Spre deosebire de colegii săi din lot, Samuel Eto’o trăiește această Cupa Mondială în condiții de lux. Apartamentul său prezidențial are 193 de metri patrati, dispune de piscină privată, jacuzzi cu hidromasaj, terasa cu vedere la mare. Fotbalistul, ultima dată la Chelsea, are și un majordom personal.400 €/ dubla pe noapte, atacantul achită 3.000 de euro pe apartament, din care pune 2.600 din propriul buzunar.