MENIU CAUTĂ

Cupa Mondială 2018 din Rusia, la debut. Robbie Williams a fost vedeta ceremoniei de deschidere. Britanicul a arătat degetul mijlociu! | FOTO și VIDEO

Distribuie

Cupa Mondială 2018 din Rusia, la debut. AZI, de la ora 17.30, ceremonia de deschidere.

Muzică clasică pentru Putin și Infantino, în Piața Roșie, înainte de deschiderea Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018

Fetele de la Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. O soprană și un model intră pe stadion la festivitatea de deschidere.

De ce e atât de scurtă festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. Are loc joi, de la 17.30. Iker și un model rus prezintă trofeul | FOTO

ACTUALIZARE ora 17.50. Scandal legat de prestația lui Robbie Williams la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale 2018. Pe rețelele de socializare a început să circule o captură video în care cântărețul a fost surprins arătând degetul mijlociu către una dintre camerele de televiziune care filmau.

ACTUALIZARE ora 17.35. După ce pe gazon a pătruns fostul mare atacant brazilian Ronaldo, cântărețul britanic Robbie Williams a început să cânte hitul Let Me Entertain You. Apoi, prim-planul a fost luat de soprana rusă Garifullina. Ulterior, cei doi artiști au alcătuit un duet, cântând când unul, când celălalt versuri ale unor melodii marca Robbie Williams.

ACTUALIZARE ora 17.15. Portarul spaniol Iker Casillas și modelul rus Natalia Vodianova au prezenat trofeul Cupei Mondiale fanilor prezenți pe stadionul Lujniki, unde se va disputa meciul Rusia – Arabia Saudită.

De astăzi până pe 15 iulie, ”sportul rege” nu va avea rival în lume. Cupa Mondială de fotbal va debuta la Moscova într-o atmosferă de sărbătoare. Partida Rusia – Arabia Saudită va da startul celei de-al 21-lea turneu final din istorie.

Peste 80.000 de oameni vor lua loc în tribunele stadionului ”Lujniki” din Moscova pentru a urmări ceremonia de deschidere a CM 2018. O festivitate ”condensată” în doar 30 de minute, din rațiuni de securitate. În acest timp, pe scenă vor urca cântărețul britanic Robbie Williams, soprana rusă Aida Garifullina și fostul fotbalist brazilian Ronaldo.

Iker Casillas, comentator TV

”Am făcut multe în carieră, însă să deschid Cupa Mondială FIFA pentru 80.000 de fani prezenţi pe stadion şi pentru milioane de oameni din întreaga lume este un vis din copilărie”, a spus Robbie Williams.

La rândul ei, Aida Garifullina a declarat: ”Nu mi-am imaginat niciodată că voi face parte din această imensă sărbătoare, Cupa Mondială, care va avea loc în propria mea ţară.

Portarul spaniol Iker Casillas și modelul rus Natalia Vodionova vor aduce cupa pe teren. Actualul portar al lui FC Porto, campion mondial cu Spania în 2010, va comenta meciurile de la CM 2018 pentru o televiziune din Mexic.

Actualul trofeu este opera artistului italian Silvio Gazzaniga şi reprezintă două forme umane care susţin globul pământesc, are 36,5 cm înălţime şi cântăreşte 6,175 kg, din care 4,972 kg reprezintă aur masiv. Baza trofeului are un diametru de 13 cm şi conţine doua straturi din malachit, lucrarea fiind realizată de manufacturierul italian Bertoni.

Fanii au ajuns deja la Moscova.

Football fans from all over the world take part in a football carnival ahead of the 2018 FIFA World Cup near the Red Square in Moscow, Russia, 13 June 2018.

Chinese graduates dressed as football girls take graduation photos to preheat the upcoming 2018 FIFA World Cup in Yantai city, east China’s Shandong province, 13 June 2018.


Cum a organizat Gabriela Firea primirea Simonei Halep pe Arena Națională, imagini nedifuzate. ”Să mor dacă nu vin!”. Cine sunt gărzile de corp ale Simonei | VIDEO

Citește mai multe despre Cupa Mondială și Rusia pe Libertatea.

Comentarii