Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Curs de arbitraj pentru fotbaliștii naționalei. Kyros Vassaras le-a făcut instructajul

Curs de arbitraj pentru fotbaliștii naționalei. Kyros Vassaras le-a făcut instructajul

Selecționerul Cosmin Contra vrea ca tricolorii să fie pregătiți din toate punctele vedere pentru meciul cu Suedia, programat sâmbătă, la Stockholm, de la ora 19:00, în debutul preliminariilor Euro 2020. Fotbaliștii au fost instruiți de președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, cu privire la anumite aspecte legate de arbitraj.

Într-o întâlnire care a durat ceva mai mult decât o repriză de fotbal, Kyros Vassaras le-a prezentat tricolorilor o serie de clipuri video și le-a explicat acestora modul în care sunt judecate diferite faze importante de joc și care sunt condițiile pentru ca acestea să fie considerate infracțiuni în joc.

De asemenea, președintele CCA a analizat situații specifice din punctul de vedere al jucătorilor din fiecare zonă a terenului, de la portari și până la atacanți.

„Am participat la un dialog din care au rezultat multe lucruri pozitive. Am incercat să analizăm cât mai multe situații, în special dintre cele care pot fi numite controversate. Principalul scop al întâlnirii a fost de a-i ajuta pe jucători să evite astfel de faze discutabile”, a explicat Kyros Vassaras, potrivit siteului frf.ro.

Fotbaliștii convocați pentru partidele cu Suedia (23 martie) și Insulele Feroe (26 martie) au considerat întâlnirea ca fiind una benefică. ”A fost o discuție interesantă pentru înțelegerea interpretării arbitrilor în anumite situații specifice”, a spus Claudiu Keșeru.

L-a completat Costel Pantilimon: ”Ca jucător, mereu ai tendința să judeci arbitrul pentru deciziile pe care le ia. A fost o întâlnire utilă, din care am descoperit și modul în care sunt interpretate anumite faze controversate”.

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

Naționala României va întâlni Suedia pe 23 martie, de la ora 19:00, pe Friends Arena, iar pe 26 martie, de la ora 21:45, la Cluj-Napoca (stadion CFR), va juca împotriva Insulelor Feroe. Acestea sunt primele jocuri ale tricolorilor în campania de calificare la Campionatul European de anul viitor.


Citește și: Operează 25 DE ORE pe zi! Conform tabelelor cu programul operator al Spitalului Județean Timișoara, dr. Mihai Ionac a operat și 25 de ore într-o singură dată calendaristică

Close
Închide
  Close