MENIU CAUTĂ

Dan Nistor s-a întors la Dinamo. Contract până în 2020. ”Am revenit acasă”

Distribuie

Dan Nistor s-a întors la Dinamo. Mijlocașul de 29 de ani revine la gruparea din ”Ștefan cel Mare” după doar jumătate de an.

ACTUALIZARE 13 ianuarie: Dan Nistor s-a întors la Dinamo, după ce n-a convins la CFR Cluj. Fotbalistul de 29 de ani a semnat, sâmbătă, cu Dinamo un contract valabil până la 30 iunie 2020.

„Am semnat pe doi ani și jumătate. Sunt foarte bucuros, mi-am sunat și soția imediat după ce am semnat. Am revenit acasă, practic Dinamo e casa mea. Am vorbit cu domnul Miriuță, mă bucur că m-a dorit foarte mult, e foarte important pentru mine. Sper să ajut echipa să prindă play-off-ul. Nici nu vreau să mă gândesc că nu o să intrăm în play-off”, a declarat Dan Nistor la Digi Sport.

Fotbalistul fusese cedat la CFR Cluj în vara trecută, la schimb cu Nascimento, la cererea fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra.

Informaţia a fost confirmată de managerul sportiv al grupării din Gruia, Bogdan Mara.

„Am ajuns la o înţelegere cu Dinamo şi Nistor va pleca spre cantonamentul echipei antrenate de Miriuţă. Jucătorul a semnat, totul e definitivat”, a confirmat Bogdan Mara pentru Digi Sport.

Transferul va fi oficializat luni. Dan Nistor este cel de-al treilea jucător transferat de Dinamo în această iarnă, după Ivan Pesic şi Aitor Monroy. Roş-albii au negociat în această iarnă şi cu Antun Palic, însă tratativele nu s-au concretizat.

Dan Nistor a ajuns în vară la CFR, la schimb cu Nascimento, dar nu a reușit să-l convingă pe Dan Petrescu. Fotbalistul şi-a dorit să revină în Ştefan cel Mare, lucru care a devenit posibil după ce cluburile au ajuns la un acord.

„Câinii” s-au despărţit în această iarnă de Paul Anton (transferat la Anji Mahacikala pentru 500.000 de euro). Dinamo a anunţat că i-a mai pus pe lista de transferuri pe Rivaldinho, Bokila, Oliva şi Şerban.


Citește și: EXCLUSIV/O nouă lovitură pentru Alexandru Arșinel. Scos din celebrele reclame pentru un lanț de farmacii!

Citește mai multe despre dan nistor, CFR Cluj și Dinamo pe Libertatea.

Comentarii