Mergi direct la conținut »
Daniel Isăilă speră să învingă pe Salzburg. Are trei indisponibili
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Daniel Isăilă speră să învingă pe Salzburg. Are trei indisponibili

Daniel Isăilă speră să învingă pe Salzburg. Are trei indisponibili

Daniel Isăilă, antrenorul Astrei, este conştient de forţa jucătorilor de la Red Bull Salzburg şi consideră că aceştia vor veni la Giurgiu să câştige.

„Salzburg este o echipă agresivă, cu jucători de viteză şi cu execuţii foarte bune de la mijloc în sus. Au jucători extrem de periculoşi atunci când au spaţii. Salzburg este o echipă echilibrată, foarte bine organizată din punct de vedere ofensiv şi defensiv. Cu siguranţă vor veni aici să câştige, pentru că au foarte multă experienţă în cupele europene”, a declarat Isăilă la conferinţa de presă dinaintea partidei.

Acesta îşi respectă adversarul, dar a anunţat că jucătorii săi vor face totul pentru a obţine victoria. „Venim după o perioadă nu prea reuşită, însă ultimul joc, cel cu Steaua, îmi da mari speranţe, pentru că am facut o partidă foarte bună. Respectăm adversarul de mâine, dar vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a obţine un rezultat bun”, a adăugat Isăilă.

Isăilă nu se va putea baza pentru meciul cu Salzburg pe Valerică Găman, Kehinde Fatai şi Aurelian Chiţu. „Găman şi Fatai nu s-au refăcut plus Chiţu acuză o raceală puternică şi nu s-a antrenat în ultimele două zile, nu o va face nici azi şi nici mâine şi nu va face parte din lot”, a încheiat tehnicianul giurgiuvenilor.

 
 
Close
Close
Închide