MENIU CAUTĂ
, de Daniel Conţescu

Dănuț Lupu s-a angajat la FRF. ”La Dinamo eram ca la mall, doar vedeam DVD-uri”

Distribuie

Dănuț Lupu, 51 de ani, lucrează pentru Federația Română de Fotbal, dar, altfel foarte vorbăreț în diverse situații, preferă să nu de detalii. Lupu a fost răsplătit pentru rolul pro-Burleanu jucat în campania de la ultimele alegeri.

Pe Lupu l-a dat de gol o acțiune de selecție în vederea constituirii lotului național pentru jucători născuți după 1 ianuarie 2006, unde a îmbrăcat treningul naționalei.

”Dacă am fost acolo, nu m-am dus neoficial, îți dai seama”, a menționat Lupu, pentru Libertatea. El va activa ca scouter la ”Casa Fotbalului”, funcție pe care a jucat-o și la Dinamo, dar unul mult mai implicat decât a fost în solda lui Negoiță. ”La Dinamo eram ca la mall, doar vedeam DVD-uri, filme cu jucători. Acum, ies și pe teren”. 

Nu se știe cu exactitate statutul lui Lupu la federație, colaborator sau angajat permanent. ”Sunt acolo, nu intru în detalii”, s-a arătat reticent fostul mare internațional.

Dănuț Lupu, în slujba lui Răzvan Burleanu. În campania electorală, trup și suflet alături de FRF

Durduliul Lupu, trup și suflet alături de FRF. În campanie, l-a criticat pe Lupescu

Dănuț Lupu nu-l susține pe Ionuț Lupescu la alegerile de la FRF. ‘Eu nu mă vând’. Cu ce îl face praf / INTERVIU


Citește și: DNA: Tăriceanu ar fi primit mită 800.000 de dolari de la o firmă din Austria! Dosarul, constituit la cererea autorităților austriece

Citește mai multe despre Răzvan Burleanu pe Libertatea.

Comentarii