De Ciprian Iana,

Pentru un loc în sferturile de finală ale competiției de la Melbourne, Simona Halep va juca, luni dimineață, de la ora 02.00, cu sportiva belgiană Elise Mertens, 24 de ani, 17 WTA.

Înaintea acestui meci, antrenorul Simonei, australianul Darren Cahill, a dat totul ”din casă”, într-un interviu pentru Wide World of Sports.

”Simona e foate bine, se antrenază, și-a consolidat încrederea după meciul jucat cu Putintseva. Iubește să joace aici, în Australia, va juca împotriva lui Mertens acum, ele s-au mai întâlnit înainte de câteva ori, dar ea are încredere, se simte bine, este pregătită”, a spus Darren Cahill.

Tehnicianul australian de 53 de ani a continuat cu dezvăluirile despre sportiva pe care o antrenează: ”Am făcut o pregătire de trei săptămâni la Dubai, așa că este gata de această provocare. Sunt antrenorul ei cu normă întreagă, vorbim despre tactică, despre ce trebuie să facă pe teren, dar când jucătorul tău evoluează bine, cel mai bun lucru pe care-l poți face ca antrenor este să te dai la o parte”.

Darren Cahill a adăugat: ”La Adelaide nu a jucat atât de bine și am petrecut apoi pe teren vreo 3-4 zile pentru a vedea ce a făcut greșit și să schimbă acele aspecte. Anul acesta, (dacă devin sacul ei de box) este bine, pentru că este pentru o cauză caritabilă. Simo va dona câteva sute de dolari dacă face asta și de obicei nu reacționez prea bine, dar de data asta are liber pentru că banii merg către o cauză bună. Ea se distrează copios”.

Citeşte şi:

Simona Halep intră în istoria tenisului feminin. Va doborî un record vechi de 18 ani

Simona Halep e în sferturile de finală la Australian Open. Victorie în două seturi cu Elise Mertens

Salvamont România a raportat 105 evenimente, în 24 de ore! Cele mai multe apeluri, la Brașov

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"
GSP.RO

CTP, reactie dura dupa meciul Simonei: "Greșeli de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad"

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile
HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2020. Peștii ar trebui sa evite cheltuielile