Fostul star de la Manchester United și Real Madrid, care s-a mutat în SUA, unde a înființat echipa de fotbal Inter Miami (MLS), trece printr-o “ușoară jenă financiară”, o observat The Sun, care a scris zilele trecută că Victoria, soția lui Becks și fostă componentă a trupei Spice Girls, s-a împrumutat la bancă.

În aprilie, familia Beckham a cumpărat un apartament somptuos în Miami, SUA, cotat la 20.000.000 de euro. Reședința e la etajul 62, ultimul, într-un penthouse din cea mai scumpă zonă din orașul din Florida.

Mirror scria, totuși, anul trecut, că averea familiei ajunsese la un un miliard de dolari!

Doar 78 de exemplare fabricate

Modelul de lux de Aston Martin deținut de starul englez a fost fabricat în doar 78 de exemplare, iar Beckham și l-a personalizat sub capotă cu sigla “DB1001”. Mașina are puțin peste 61.000 de kilometri la bord și se prezintă într-o stare foarte bună.

Automobilul este de culoare roșu vișin și are interior din piele crem și motor X-Pack. Construit cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte și 432 de cai putere, acest V8 poate atinge 100 de kilometri în 5,2 secunde și o viteză maximă de 168 km/h.

Hotărârea lui David Beckahm este puțin surprinzătoare, deoarece este știut faptul că Aston Martin V8 Volante a fost mașina sa preferată. De altfel, în 2003, când s-a transferat la Real Madrid, englezul și-a adus automobilul în Spania.

  • După ce a ajuns la Londra, la Chelsea, și Adrian Mutu și-a cumpărat un Aston Martin Vanquish, estimat la 315.000 de euro.

David și Victoria Beckham sunt căsătoriţi din 1999 și au patru copii: Brooklyn Joseph, 21 de ani, Romeo James, 17 ani, Cruz David, 15 ani şi Harper Seven, 8 ani.

Citeşte şi:

CNSU cere suspendarea autorizației de funcționare pentru organizatorii evenimentelor unde nu se respectă regulile anti-COVID

Nelu Tătaru, despre afacerea cu măști anchetată de DNA: “De o lună de zile specificam niște probleme la Unifarm și în Ministerul Sănătății”

Frontierele externe ale UE rămân închise după 1 iulie pentru majoritatea străinilor. Care sunt excepțiile

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI