Mergi direct la conținut »
David Moyes, ofertat de Galatasaray
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > David Moyes, ofertat de Galatasaray

David Moyes, ofertat de Galatasaray

Cariera lui David Moyes a fost serios afectată sezonul trecut, când a condus Manchester United şi a ratat toate obiectivele, titlul, Cupa Angliei şi Liga Campionilor. Mai mult, ”Diavolii Roşii” au ratat calificarea în cupele europene. Moyes are ocazia să-şi ia revanşa, acesta primind oferta de a o antrena pe Galatasaray Istanbul.

Roberto Mancini a demisionat de la cârma echipei Cim-Bom-Bom, astfel că oficialii clubului sunt în căutarea unui antrenor. Gică Hagi şi Mircea Lucescu au fost şi ei pe lista turcilor. Ultimul nume care s-a adăugat pe listă este cel al lui Moyes.

Acesta a plecat la Istanbul pentru a negocia cu Galata. Conform Daily Mail, scoţianul este foarte aproape de a semna cu alb-roşii. Moyes vede în această ofertă o şansă de a evolua în cupele europene şi de a le închide gura criticilor care nu-l văd un tehnician capabil să conducă o echipă mare.

În afara lui Manchester United, Moys le-a mai antrenat în carieră pe Preston şi Everton, echipa unde a stat cea mai lungă perioadă şi care i-a dat ideea lui Sir Alex Ferguson să-l propună pentru postul de antrenor la Mancheter United.

Close
Închide
  Close