MENIU CAUTĂ
25 Mai. 2018 07:42

De ce se îmbată Ilie Năstase. A mai fost prins băut exact în același loc și a rămas și atunci fără permis!

Distribuie

Ilie Năstase, încătușat de poliție. A fost prins băut la volan, a devenit recalcitrant și a refuzat recoltarea probelor biologice. Nu e prima oară când fostul număr 1 din tenis e într-o asemenea ipostază. De ce se îmbată Ilie Năstase? A mai fost prins băut exact în același loc și a rămas și atunci fără permis!

Năstase, 71 de ani, a mai fost prins de polițiști băt la volan. Dacă la acea vremea se spunea că Ilie încearcă să pară ”băiat de cartier”, fiindcă e într-o relației cu o femeie mai tânără, Brigitte Sfăt, acum se spune că mai pune gura pe alcool de supărare că povestea lor de dragoste s-a risipit.

De altfel, Brigitte a povestit, recent, un episod șocant. Cei doi se aflau în vacanță în Sardinia, când fostul sportiv a făcut o criză de nervi. ”Am fost în Sardinia, și atât de tare ne-am enervat, încât el mi-a spus că a vrut să mă omoare, dar nu știe ce să facă cu cadavrul”, a spus Brigitte. Nepăsător și indiferent la cele povestite de soția lui, Ilie Năstase a răspuns: ”Eram beat”.

Au procedat polițiștii corect în cazul încătușării lui Ilie Năstase?
  1. Da, atitudinea lui nu le-a dat polițiștilor de ales (100%, 6 Voturi)
  2. Nu, polițiștii au făcut exces de zel (0%, 0 Voturi)
Loading ... Loading ...

Mai mult, scena petrecută în noapte de 24 spre 25 mai 2018 e trasă la indigo cu alt eveniment, din 10 iunie 2011! Năstase a fost prins băut la volan de un echipaj de poliție care l-a oprit… în fața Ambasadei Chinei din București. Nasty avea o alcoolemie de 0,40 la mie și a rămas fără permis de conducere timp de trei luni. 

Și acum șapte ani, Năstase a fost sancționat cu amendă de 500 de lei și pentru tulburarea liniștii publice, întrucât a avut o reacție „destul de neplăcută” față de politiști și față de martori, el refuzand sa semneze procesul-verbal de constatare.

Interesant e că Nasty obișnuiește să meargă cu scuterul când are probleme bahice, dar și pentru a evita traficul aglomerat. Acum, n-a fost să fie.

Citește mai multe despre beat și carnet pe Libertatea.

Comentarii