Mergi direct la conținut »
DE NEOPRIT! Andrei Peteleu a semnat cu Petrolul pe 3 sezoane!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > DE NEOPRIT! Andrei Peteleu a semnat cu Petrolul pe 3 sezoane!

DE NEOPRIT! Andrei Peteleu a semnat cu Petrolul pe 3 sezoane!

Petrolul Ploiești a realizat marți o adevărată ”avalanșă” în materie de transferuri. După transferurile portarului Mirel Bolboașă,  a fundașului central francez Fabien Barrillon, acum a venit rândul ca ”lupii” să-și fortifice și flancul drept al defensivei, prin aducerea la Ploiești a tânărului internațional, Andrei Peteleu.

Internațional Under 17, 19 și 21, apărătorul a semnat un contract pe 3 ani cu Petrolul, venind din postura de jucător liber de la Săgeata Năvodari.

”Andrei a fost în atenția mai multor echipe din străinătate, dar a ales să rămână în România pentru a juca alături de Petrolul în Europa League și își dorește să pună umărul la îndeplinirea obiectivelor din acest sezon”, a declarat managerul sportiv Marius Nicolae pentru site-ul oficial al clubului.

De asemenea, Liubliana Nedelcu agentul jucătorului, a declarat pentru SPORTNEWS.ro următoarele:

” Andrei Peteleu a semnat marți un contract cu FC Petrolul Ploiești pe durata a trei sezoane. Mă bucur foarte mult pentru el fiindcă merită și pot spune că abia acum, Andrei a ajuns la o echipă de mare valoare din fotbalul românesc, o echipă cu fani formidabili, într-un mediu în care se dorește a face performanță la cel mai înalt nivel. Deși a evoluat pînă în prezent și pentru reprezentativele  Under 17 – Under 21, consider că acum, Peteleu își va arăta adevărata valoare. Pot spune că este unul dintre pariurile mele.”

Andrei Peteleu a mai evoluat în cariera sa la Delta Tulcea, ASA Târgu Mureș, Gloria Bistrița și la Săgeata Năvodari.

500.000 de euro este cota de piață a lui Peteleu, conform transfermarkt.com

Close
Închide
  Close