MENIU CAUTĂ

Dear Car Chat, aplicația prin care poți vorbi cu orice șofer, dacă-i știi numărul de înmatriculare. Este 100% românească și e o combinație între Waze și WhatsApp

Distribuie

Dear Car Chat, aplicația prin care poți vorbi cu orice șofer, dacă-i știi numărul de înmatriculare al mașinii, este o combinație între Waze și WhatsApp și este o invenție 100% românească.

Și pentru că tot am amintit de Waze, înainte să povestim despre avantajele noii aplicații românești, e momentul să zâmbim un pic, după ce citim replica unui șofer care a folosit Waze și a fost oprit de Poliție: „Gabriela mi-a zis că sunteți pe strada cealaltă”.

Cu ajutorul acestui app auto poți iniția un chat cu ceilalți participanți la trafic fără să le știi numărul de telefon, numele sau orice alte date de contact. Este de ajuns să-i vezi numărul de înmatriculare și să aibă, la rândul lui, app-ul instalat pe telefon.

Programul e foarte util în situația în care un șofer și-a lăsat mașina în spatele tău, blocându-te în parcare, fără să pună vreun bilețel cu numărul lui de telefon în bord.

Sau, în cazul în care cineva a parcat pe locul tău și, din nou, nu a afișat niciun număr de contact. „Dear Car Chat” îți oferă posibilitatea să iei legătură instant cu șoferul respectiv, ca să-i spui să-și mute mașina mai repede.

dear car chat

Dar e valabilă și vice-versa, în sensul că… dacă ți-ai uitat ceva valoros la vedere prin mașină, dacă nu-ți merge vreun bec, dacă ai blocat tu pe cineva în parcare, nu ți-ar strica să afli cât mai curând. Oricine observă ceva în neregulă cu mașina ta poate introduce numărul tău de înmatriculare în search-ul Dear Car Chat și te poate trage de mânecă virtual.

Aplicația a fost creată de KUANTERO, o companie IT bucureșteană cu 15 oameni în echipă. Descărcarea e gratuită, iar contul ți-l faci doar pe baza numărului de înmatriculare al mașinii tale. Fără date personale, dacă nu vrei să le dezvălui. Te poți înregistra și ca pieton, caz în care e suficient un username.

Află la ce mai poți folosi app-ul și cum poate fi descărcat, pe noizz.ro!


Citește și: VIDEO/ Durerea unui erou necunoscut dintr-un sat uitat de lume. Plânge după fetița pe care n-a putut s-o salveze de la înec


 

Citește mai multe despre aplicatie auto, auto, chat și parcare pe Libertatea.

Comentarii