Mergi direct la conținut »
Declarația de dragoste făcută de Adi Mutu după nunta cu Sandra. “Mă bucur pentru că…”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Declarația de dragoste făcută de Adi Mutu după nunta cu Sandra. “Mă bucur pentru că…”

Declarația de dragoste făcută de Adi Mutu după nu nunta cu Sandra. Briliantul a mărturisit că a fost extrem de emoționat, deși nu este prima oară când face asta.

De Livia Lixandru,

Adrian Mutu și soția lui au vorbit despre un moment emoționant din viața lor, iar fostul fotbalist a mărturisit că își iubește foarte mult soția.

Declarația de dragoste făcută de Adi Mutu după ceremonia religioasă

„Emoţiile au fost împărţite. Botezul băiatului a avut încărcătura lui, apoi a fost cununia noastră religioasă care m-au emoţionat de asemenea. Ambele evenimente au fost extraordinare. (…) tiago e puţin răcit. Nu ne-am temut atunci când l-a băgat în cristelniţă. (…) Viaţa ţi se schimbă total odată cu apariţia unui copil. Nu ştiu dacă îi va călca pe urme tatălui. E devreme să ne pronunţăm. ingea îl calmează când e plângăcios”, a spus Sandra Mutu.

„Mă simt extraordinar. A fost o slujbă foarte frumoasă la biserică şi acum aştept cu nerăbdare petrecerea. Am avut emoţii. Chiar dacă am mai trecut prin asta. Biserica a fost foarte frumoasă. Preoţii au făcut o slujbă extraordinară. Mă bucur pentru ea, pentru că o iubesc foarte mult şi ştiu câte emoţii a avut”, a declarat Adrian Mutu pentru Antena Stars.  Adrian Mutu și proaspăta sa soție, Sandra, i-au avut ca nași la cununia religioasă pe antrenorul echipei naționale a României, Cosmin Contra, și pe soția sa, Alina.

Citește și


VIDEO EXCLUSIV/ Iulia Albu și găina ei sunt istorie. Raluca Bădulescu se afișează cu leopardul Mișu pe umăr!


 

Close
Închide
  Close