Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > FOTO EXCLUSIV | Cum au arătat nașii lui Adrian Mutu și ai Sandrei. Apariție rară a soției lui Cosmin Contra

FOTO EXCLUSIV | Cum au arătat nașii lui Adrian Mutu și ai Sandrei. Apariție rară a soției lui Cosmin Contra

Adrian Mutu și proaspăta sa soție, Sandra, i-au avut ca nași la cununia religioasă pe antrenorul echipei naționale a României, Cosmin Contra, și pe soția sa, Alina.

De Dana Aramă,

Adrian Mutu ș și Sandra, aleasa inimii sale, au avut parte de două evenimente extrem de importante în viața lor. Cei doi și-au creștinat băiețelul, Tiago, duminică, 15 octombrie, la o biserică din Pipera.

După ce și-au botezat băiețelul, Adrian Mutu și Sandra s-au cununat religios. Ceremonia a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală. Adrian Mutu a arătat impecabil în costum de ginerică, iar Sandra a fost o mireasă extrem de elegantă și rafinată, îmbrăcată într-o rochie de mireasă superbă, decorată cu cristale Swarovsky. La ieșirea din biserică, fostul fotbalist a ținut-o strâns de mână pe mireasa lui și a fost foarte preocupat ca invitații să nu calce pe trena rochiei proaspetei sale neveste.

Nașii celor doi au fost proaspătul antrenor al echipei naționale de fotbal a României, Cosmin Contra, cel supranumit „Guriță”, și soția acestuia, Alina.

Blonda Alina a purtat o rochie de culoare albastră și a fost nedezlipită de soțul ei.

Aceasta este una dintre rarele apariții în public ale partenerei de viață a lui Cosmin Contra. Alina este foarte discretă în viața de zi cu zi și preferă să stea departe de ochii curioșilor.

Haos în supermarketurile din România de teama coronavirusului. Imagini incredibile! „Niciodată n-am vândut atâta„
Recomandări

Haos în supermarketurile din România de teama coronavirusului. Imagini incredibile! „Niciodată n-am vândut atâta„

 

Absolventă de Drept, Alina locuiește în Spania, alături de copii și vine destul de rar în țară și doar la evenimente importante, pentru a fi alături de Cosmin Contra.
„Nevasta mea e o fată deșteaptă… A făcut Dreptul, a avut mereu bursă”, spunea Cosmin Contra despre partenera lui de viață.

”Guriță”, fost coleg la națională cu ”Brili”, l-a atras pe Adi și în staff-ul naționalei, după ce au făcut echipă și la Dinamo.

Nașii de botez ai fiului lui Adrian Mutu și al Sandrei sunt beatrice și Eduard Stăncioiu, portar la FCSB.


Citește și: FOTO EXCLUSIV | Cum s-au îmbrăcat Ilinca Vandici și Andrei Neacșu la nunta lor. Ea retro, el trendy


 

Close
Închide
  Close