MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2018 13:34

EXCLUSIV / Antrenorul echipei Cuza Sport Brăila, declarații despre incidentul cu baschetbaliștii americani: „Nu i-au întrebat nimic. I-au atacat din senin!”

Distribuie

Cătălin Ștefănescu, antrenorul echipei Cuza Sport Brăila, a declarat că pentru Libertatea că totul s-a derulat foarte rapid, dar și că baschetbaliștii nu au făcut nimic, fiind luați la bătaie fără motiv.

„Din câte mi-au spus jucătorii care au fost martori la incident este vorba despre mai mulți agresori. Atacul asupra lui Bowie și McLain a fost foarte rapid.

Totul a durat 10 secunde, fără nicio explicație. Agresorii nu i-au întrebat nimic. Sportivii erau la bar, când au fost atacați din senin. Nu se poate spune că cei doi au fost bătuți și înjunghiați din cauza unei fete.

Fata despre care se vorbește a venit cu ei în club, nu au cunoscut-o acolo. Nu se poate vorbi despre un dispozitiv de pază al localului, atâta timp cât în momentul incidentului la fața locului era un singur agent de pază! Ancheta poliției se derulează într-un ritm accelerat, deoarece este vorba despre cetățeni americani, care beneficiază de protecția Consulatului și a Ambasadei Statelor Unite ale Americii. Au fost interogate mai multe persoane din club. De patru ani, de când s-a înființat echipa de baschet la Brăila, jucătorii nu au avut niciun conflict. Nici măcar verbal”, a declarat acesta pentru Libertatea.

Citește și:

Citește mai multe despre Brăila pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii