Mergi direct la conținut »
Baschetbaliștii americani, înjunghiați într-un local din Brăila, ar fi fost atacați de interlopul Dasaev. Bărbatul este căutat de Poliție
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Baschetbaliștii americani, înjunghiați într-un local din Brăila, ar fi fost atacați de interlopul Dasaev. Bărbatul este căutat de Poliție

Baschetbaliștii americani, înjunghiați într-un local din Brăila, ar fi fost atacați de interlopul Dasaev. Bărbatul este căutat de Poliție

Noi detalii ies la iveală în cazul celor doi baschetbaliști americani, înjunghiați într-un local din Brăila. Interlopul Daniel Gabriel Husein, zis și Dasaev, ar fi unul dintre principalii suspecți ai atacului sângeros, susțin surse judiciare citate de publicația debraila.ro.

Anchetatorii au stabilit deja identitatea suspecților în cazul celor doi baschetbaliști americani înjunghiați în noaptea de sâmbătă spre duminică pe terasa „Music Club” din Brăila.

Potrivit sursei citate, interlopul Daniel Gabriel Husein, zis și Dasaev, după numele fostului mare portar de fotbal rus Rinat Dasaev, ar fi fost inclus în cercul de suspecți.

Dasaev s-a întors în Brăila în urmă cu patru ani, după ce a ispășit mai mulți ani de închisoare pentru proxenetism și viol, ca urmare a unei sendințe date de o instanță din Spania.

Ancheta urmează să stabilească dacă acesta este sau nu implicat în scandalul în urma căruia doi baschetbaliști americani au ajuns la spital.

Detalii șocante despre bătaia cu baschetbaliști de la Brăila. Party fără antrenor și fără căpitan, cu final tragic. Scandalul a plecat de la o fată. „A venit cineva și i-a dat un pumn în față”

Darrel Bowie și Joseph McClain, baschetbaliștii care au fost înjunghiați, au fost operați și se află sub atenta supraveghere a medicilor. În cazul în care starea lor se va agrava, aceștia ar putea fi transferați la Spitalul Floreasca din Capitală, notează sursa citată.

Unul dintre sportivi are un plământ perforat, iar celălalt s-a ales cu numeroase răni prin înjunghiere.

sursă foto: debraila.ro


Citește și Aici sunt banii dumneavoastră! 50 milioane de euro pentru o junglă: Parcul Verdi, plin de gunoaie, achiziția controversată a Primăriei Capitalei


 

Close
Închide
  Close