De Eli Toma,

Conform DigiSport, stația cu care colabora, Balint, 56 de ani, a comunicat deja cu apropiații, după ce i s-au implantat trei stenturi la inimă.

Analistului Digi i s-a făcut rău în această noapte, când a mers pentru investigații la o clinică privată, unde i s-a transmis că a suferit un infarct. Balint a decis să meargă imediat la Spitalul Fundeni, unde a fost operat.

Starea de sănătate a fostului fotbalist al Stelei s-a agravat după ce Balint a fost prezent joi seară în studioul Digi Sport la emisiunea EuroFotbal, unde a analizat partida CFR Cluj – Lazio, din Europa League.

În vârstă de 56 de ani, Balint n-a mai antrenat din 2014, atunci când a pregătit-o pe U Craiova.

Gabi Balint a jucat pentru Steaua în perioada 1980-1990 și a cucerit alături de trupa din Ghencea Cupa Campionilor Europeni în 1986 și Supercupa Europei în 1987.

Născut la Sângeorz-Băi, în județul Bistrița, fostul „internațional” român are 34 de meciuri și 14 goluri pentru „tricolori”, între 1984 și 1992. 

A jucat la doar două cluburi, Steaua și Burgos, iar ca antrenor le-a pregătit ca „principal” pe FC Bihor, Sportul Studențesc, Sheriff Tiraspol, Politehnica Timișoara, naționala Moldovei, FC Vaslui și U Craiova.

Citeşte şi:

Ce plănuia Gabi Balint înainte de infarct. „Să dăm o tură prin oraș”

Primele reacții după ce fostul mare internațional Gabi Balint a făcut infarct. Belodedici: ”Sper să fie bine”

UPDATE | Gabi Balint a suferit un infarct! Fostul fotbalist a fost internat la Institutul C.C. Iliescu, unde i s-au montat trei stenturi

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase