Mergi direct la conținut »
Dinamo vrea un atacant de la Juventus Torino! Asta ar fi ”bomba” cu care ”roș-albii” ar recupera teren pe piața transferurilor în lupta cu rivalele
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Dinamo vrea un atacant de la Juventus Torino! Asta ar fi ”bomba” cu care ”roș-albii” ar recupera teren pe piața transferurilor în lupta cu rivalele

Dinamo vrea un atacant de la Juventus Torino! Asta ar fi ”bomba” cu care ”roș-albii” ar recupera teren pe piața transferurilor în lupta cu rivalele

Dinamo vrea un atacant de la Juventus Torino! Asta ar fi ”bomba” cu care ”roș-albii” ar recupera teren pe piața transferurilor în lupta cu rivalele. 

De Octavian Cojocaru,

Adrian Mutu s-a văitat că FCSB le-a închis multe uși rivalelor din Liga 1 cu prețurile plătite pentru transferuri și cu salariile oferite. Spre deosebire de Gigi Becali, a cărei unică arie de selecție e modesta Ligă 1, Dinamo se uită spre străinătate pentru a-și completa lotul.

Primul nume nou este portughezul Salomao, un mijlocaș de 28 de ani care era văzut noul Cristiano Ronaldo, dar care a avut mari probleme medicale, a ajuns deja la Dinamo, unde speră să-și dea restart carierei.

Dinamo vrea un atacant de la Juventus Torino! A fost împrumutat la Lausanne

Dinamo l-ar dori pe atacantul Francesco Margiotta, care se află sub contract cu Juventus Torino, anunţă gianlucadimarzio.com. Francesco Margiotta, 23 de ani, a fost împrumutat sezonul trecut în Elveția, la FC Lausanne.

Gianluca Di Marzio, jurnalist la Sky Sports Italia, expert pe piața transferurilor, susţine că oficialii lui Dinamo negociază cu omologii de la Juventus pentru Francesco Margiotta.

Ultima dată a jucat pentru FC Lausanne, unde a reuşit 8 goluri şi 5 assist-uri în 18 apariţii. Margiotta a suferit însă o accidentare gravă, ruptură de ligamente, motiv pentru care nu a jucat mai mult. Francesco Margiotta are 23 de ani, are 1.78 metri şi poate juca atât atacant, cât şi ca al doilea vârf.

Anunțul lui Gianluca Di Marzio

Anunțul lui Gianluca Di Marzio

Citiți și Fosta soție a lui Cristian Pomohaci face declarații. Ce spune femeia despre preotul-cântăreț implicat într-un scandal sexual

Close
Închide
  Close